Agnes Schrevelius

Mijn naam is Agnes Schrevelius, in 1970 geboren te Loosduinen (Den Haag). Ik heb 2 dochters (1999/2001). In 1997 begon mijn “betaalde hobby” als verloskundige in het Westland. Sinds 2006 ben ik ook gediplomeerd als verloskundige-echoscopist, met specialisatie “20 weken echo”. Met Loes, mijn lieve maatje, leven we onze droom: pretecho&zo “ondernemen” sinds 2013. Onze filosofie en doel is dat iedere echo buiten het medische feit ook voor de hele familie een persoonlijke beleving moet zijn. Sfeer en aandacht zijn dan ook onze speerpunten. Ondertussen zijn we trots op ons fijne pretecho&zo team en hebben we Tamara in 2020 als mede-eigenaresse mogen verwelkomen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan ons huis sfeervol maken, met mijn dierbaren “het leven” vieren en (strand)wandelingen met mijn hondjes. Ik maak graag gipsbuiken en pimp ze met mozaiek of kant, en ben creatief met bloemen en tuinieren. Om letterlijk “in een andere wereld te zijn” reis ik graag naar Amerika.

Graag maak ik van elke echo een speciaal moment: of het nu een “medische baby APK” is of een pretecho …… ik hoop jou en je familie eerders met enthousiasme te mogen voorstellen aan jullie kleintje op komst! Tot snel?