Gender reveal ballon

Gender reveal ballon

Je hebt bij ons een geslachtsbepaling geboekt!

Wist je dat wij ook de super leuke gender reveal ballon leveren? De ballon is op te halen bij onze ballondecorateur in het brabantse Sprundel! Je kunt de gender reveal ballon aansluitend na je echo ophalen, ook ‘s avonds en in het weekend. We geven je graag wat vrijblijvende informatie hierover.

De ballon

Deze bijzondere en grote ballon is van buiten volledig zwart bedrukt met vraagtekens. Deze zwevende ballon wordt geleverd met voetje zodat deze blijft staan. De ballon is gevuld met blauwe of roze inhoud. Deze bestaat uit kleinere ballonnen en confetti. Op het moment dat de ballon wordt lek geprikt, wordt het geslacht wel op een hele bijzondere en knallende manier bekend gemaakt!

Extra spanning of toch niet?

Wil je zelf ook pas verrast worden als de ballon wordt lek geprikt? Geen probleem, wij bellen het geslacht door naar de ballon decorateur zodat het ook voor jou een knallende verrassing blijft!

Mensen gender reveal ballon

Enkele reacties van onze klanten

“Nog bedankt voor de ballon, wat een uniek moment!”
“Pretechoenzo, wat een leuke ballon en wat een verrassing!”
“Wij vonden het moeilijk de ballon tijdens de terugrit heel te laten, onwijs leuk!”
“Nog steeds kom ik de blauwe confetti tegen en denk dan telkens aan dit bijzondere moment terug, bedankt!”

Bestellen?

De gender reveal ballon is alleen te bestellen in combinatie met een echo naar keuze. Hiervoor geldt de echo prijs + de prijs van de ballon:

Complete Gender Reveal ballon met helium, gewichtje en blauwe of roze inhoud:
€25,-

 

Meer gender reveal