Woon je in de omgeving van Vlaardingen, zoals Rotterdam, Schiedam of aan de kant van Rijswijk, Den Haag dan ben je in een half uur bij onze pretecho&zo vestiging in Vlaardingen. Bij ons kun je al vanaf 13 weken zwangerschap terecht om een geslachtsecho te laten maken. Normaal gesproken krijg je pas een (medische) echo bij 20 weken. Hoe leuk is het om je familie en vrienden te vertellen dat jullie zwanger zijn en dus al vanaf 13 weken het geslacht kan mededelen.

 

Jullie zijn van harte welkom bij pretecho&zo in Vlaardingen

In onze pretecho&zo vestiging in Vlaardingen hebben wij echografieapparatuur van de allerhoogste kwaliteit. De sfeer is bij ons gezellig en warm en altijd relaxt, zodat jullie je gelijk op je gemak voelen. Met onze verloskundigen kun je naar de echo kijken en alles vragen wat je wilt weten. Wij hebben medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten die de zwangerschapsecho’s maken. Woon je in de omgeving van Vlaardingen dan kun je bij ons altijd terecht voor het maken van een geslachtsbepaling echo.

 

Zijn jullie nieuwsgierig naar het geslacht van jullie baby?

Willen jullie vanaf 13 weken zwangerschap het geslacht van jullie baby weten dan kun je altijd terecht bij pretecho&zo in Vlaardingen. Hoe leuk is het als jullie nieuwsgierig zijn, om te weten of jullie een zoon of dochter krijgen. Heel soms is het bij 13-14 weken niet altijd te zien wat het geslacht van jullie baby is. Dat ligt aan de ligging/ontwikkeling van jullie baby. Bij een geslachtsecho is met:

  • 13-14 weken heel vaak het geslacht van de baby te zien (98%)
  • 14-15 weken bijna altijd het geslacht te zien
  • 15-16 weken altijd het geslacht te zien

 

14 weken

 

Voor een afspraak kun je terecht bij pretecho&zo in Vlaardingen

Al onze verloskundigen zijn medisch opgeleid en hebben jarenlange ervaring met het maken van (pret) echo’s. Bij pretecho&zo in Vlaardingen ben je voor een geslachtsbepaling echo dus zeker op het goede adres. Niet alleen vanaf 13 weken, maar op elk gewenst moment tijdens de hele zwangerschap. Persoonlijke aandacht staat in ons echografiebureau in Vlaardingen dan ook centraal. Wij maken 2D-3D en 4D echo’s waar je in een ontspannen sfeer naar kunt kijken, samen of met dierbaren.  Wie weet ziet een van jullie dan al wel op wie jullie baby lijkt!

 

Voor een afspraak kun je ook terecht in onze vestigingen in Breda, Oudenbosch en Vlaardingen.