Een gipsbuik laten maken en zo mooie herinnering door je bolle buik te vereeuwigen in het gips? Agnes is creatief en kleurrijk bezig met het vak in de breedste zin van het woord en maakt graag de zwangere vrouw en haar partner blij.

 

voorbeelden gips buik

Methode gipsbuik maken

Er wordt een gipsafdruk van de baby gemaakt met behulp van gipsmateriaal. Afhankelijk van de soort afdruk die je wilt, sta je 10 tot 20 minuten rechtop. Voordat de gipsbuik gemaakt wordt, smeer je je in met vaseline. Dit beschermt jouw huid tegen het vastplakken  van de haartjes aan het gips. Het is dus absoluut pijnloos en niet schadelijk voor de baby. Na ongeveer 20 minuten is het gips droog en is de afdruk klaar. Na 48 uur uitharden van het gips kan de afdruk worden afgewerkt.

 

Resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar. Je kunt zelf aangeven wat je graag wil, zo kan je hem gewoon wit laten en met een mooi lint aan de muur hangen. Of voor een meer persoonlijke afwerking kiezen. Bijvoorbeeld op een lijst gemaakt en naar keuze kan je de buik af (laten) werken. In de baby- of eigen slaapkamer aan de muur…..of daar waar je maar wilt!

 

Termijn

Wat is de beste periode om je buik gipsen? Eigenlijk is het bij elke zwangerschapsduur mogelijk. De keus is dus aan jou. Het meeste duidelijke resultaat geeft een hoogzwangere buik, tussen 34-36 weken. Een drieluik van je groeiende buik geeft ook een fantastisch en origineel resultaat, bijvoorbeeld bij de 24, 31 en 38 weken.

 

Kostenoverzicht

Alle bedragen zijn in Euro’s en inclusief de gebruiksmaterialen.

Gipsbuik afdrukken:

Gipsafdruk: buik/borsten/ schouder €75,-

Afwerkingen:

In overleg op maat samengesteld, tijdens de afspraak van gipsafdruk maken.

Totale kosten, inclusief ophangbevestiging:

  • Mozaïek € 325,- tot € 375,-
  • Kant met satijnen lint  € 195,-
  • Naam op satijnen lint  + € 25,-

 

Voorbereiding

Ter voorbereiding voor het maken van een gipsbuik zijn er een aantal dingen die je vast kunt doen. Zo is het verstandig om een oud slipje aan te doen, en een schone droge mee te nemen. Dit geldt ook voor een BH, gelieve een ouder, glad en strak exemplaar aan te trekken. Daarnaast graag twee handdoeken, een washandje en natuurlijk je fototoestel meenemen.

 

Interesse?

Neem contact op met Agnes, via: Agnes.schrevelius@outlook.com of vraag vrijblijvend meer informatie aan over het maken van een gips buik. Laat uw nummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!