Team Pretecho&zo

Wij stellen graag ons team aan u voor.

Caroline Koetsier

Echoscopiste

Hallo, ik zal me even voorstellen: Ik ben Caroline. Voor ik bij Pretecho&Zo kwam werken heb ik 25 jaar als verloskundige in Delft gewerkt. Daar maakten we ook zelf de echo’s. Het mooiste van dit werk is toch het plezier wat je ervaart als je samen met de ouders uitgebreid hun kleintje kan bewonderen en je verwonderen over het feit dat er al zoveel te zien is bij het kindje. Het geeft mij altijd weer een grote voldoening als de aanstaande ouders en eventueel hun familie weer met een blij gezicht de deur uitgaan. Ik hoop dit werk dan ook nog vele jaartjes te kunnen doen.

Bekijk mijn verhaal

Debby Boelee

Echoscopiste

Hoi ik ben Debby Boelee, 30 jaar en moeder van twee kindjes. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam binnen het geweldige team van Pretecho&zo. Ik werk met enorm veel plezier binnen dit bedrijf. Een geweldig team met spontane, lieve en warme collega’s. Het maken van pretecho’s is mijn passie, ik voer dit werk uit met liefde en plezier. Hoe trots kan je zijn om elke keer weer samen met de ouders naar de mooie beelden te kijken van hun kindje en te genieten van die mooie momenten. Ik ben erg blij met dit werk en deze keuze. Ik zie je graag een keer op één van onze locaties voor het maken van een mooie pretecho!

Bekijk mijn verhaal

Siska Post

Echoscopiste

Mijn naam is Siska en ik werk sinds 2014 samen met Loes en Agnes binnen Pretecho&Zo. Naast echoscopiste werk ik als verloskundige bij Artemis in Oudenbosch. Het is ontzettend leuk om bij alle periodes in de zwangerschap betrokken te zijn. Zowel vroege echo’s (bij 6,5 week) als geslachtsbepalingen en 3-4D echo’s, het is altijd een feestje als ik de kinderen mooi in beeld kan krijgen. In de verloskundigenpraktijk maak ik ook termijn en groeiecho’s. Soms gebeurd het dat ik ook nog de geboorte mag begeleiden van een kleintje welke ik al eerder met de 3-4D echo heb mogen leren kennen, dat is dan echt de kers op de taart. Buiten mijn werk om ben ik een fanatiek sporter en geniet ik graag van koffie, eten of een wijntje met leuke mensen om mij heen. Hopelijk zie ik jullie snel!

Bekijk mijn verhaal

Sophie van Dijk

Echoscopiste

Mijn naam is Sophie van Dijk en sinds oktober 2016 maak ik deel uit van het fantastisch leuke team van pretecho&zo. Het maken van pretecho’s heeft echt mijn hart gestolen! Ik blijf het keer op keer bijzonder vinden om een kijkje te mogen nemen in het leventje van de baby in de buik en ik vind het een hele eer dat ik samen met de aanstaande ouders deel mag uitmaken van dit bijzondere moment. Het maken van pretecho’s geeft een hele fijne toevoeging aan mijn werk als verloskundige. De gezellige, ongedwongen sfeer tijdens het maken van een pretecho maakt dat ik keer op keer met heel veel plezier mijn werk uitvoer. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de praktijk!

Bekijk mijn verhaal

Tamara Krijne-Boere

Backoffice, Klanten & relaties, Telefoniste

Mijn naam is Tamara Krijne en sinds oktober 2017 mag ik deel uitmaken van het Pretecho&zo team. Naast coördinerende en organisatorische taken kun je mij ook aan de telefoon treffen wanneer je meer informatie wenst of voor het maken van een afspraak. Voorheen was ik onder andere werkzaam als doktersassistente en had ik verschillende functies in de uitzendbranche. Door het werken in een hecht team met als gezamenlijk doel het maken van bijzondere en ontroerende echo’s van je kindje heb ik de leukste baan die je kan bedenken! Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn man en twee zoons en daarnaast ben ik een echte Bourgondiër; ik geniet van het leven en een hapje en een drankje met familie en vrienden. Welkom bij Pretecho&zo!

Bekijk mijn verhaal

Lydia Konings-Martens

Telefoniste

Mijn naam is Lydia Konings, geboren in Etten-Leur en woonachtig in Hoeven. Ik ben de trotse moeder van 2 dochters en 4 kleinkinderen. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de gezinszorg tot de oudste geboren is en daarna koos ik ervoor om fulltime moeder te zijn. Mijn man en ik hebben het tuinbouwbedrijf van mijn schoonouders over genomen, waarin we 18 jaar met plezier gewerkt hebben. Vervolgens ben ik 15 jaar als gastouder werkzaam geweest en sinds 2016 als telefoniste bij Pretecho&Zo. Het werken in dit gezellige team bevalt me erg goed en daarom hoop ik dit werk nog lang te mogen doen. Tot snel, aan de telefoon!

Bekijk mijn verhaal

Eveline Verdiesen

Social media expert

Hoi! Mijn naam is Eveline en ik ben de ‘’Facebook-dame’’ van pretecho&zo. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Al zolang ik me kan herinneren hou ik van kinderen en alles wat er bij komt kijken. Natuurlijk hoop ik op een dag ook zelf een gezinnetje te mogen stichten . Als social media expert bij pretecho&zo beheer ik alle social media kanalen en denk ik mee op creatief gebied. Daarnaast kun je me ook aan de telefoon treffen. Al met al een super leuke en veelzijdige baan binnen een jong en dynamisch bedrijf! Graag tot snel, aan de telefoon of via social media .

Bekijk mijn verhaal