NIEUW: pretecho online inplannen!

pretecho&zo blijft zich ontwikkelen 🙂 ! Het is vanaf nu ook mogelijk om online een pretecho in te plannen. Dit doe je via deze link. Of via onderstaande button:

Maak afspraak!
Wij zijn ontzettend trots op ons nieuwe backoffice systeem en zien dit als weer een stapje vooruit. Want ook als pretecho bureau is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Gave nieuwe gender reveal producten


Ook zijn wij achter de schermen bezig met een aantal leuke nieuwe projecten. Zo zijn er hartstikke gave nieuwe gender reveal producten bijgekomen. Die je meteen vanuit onze pretecho vestigingen in Oudenbosch, Breda of Vlaardingen kunt meenemen na je echo. Wel zo praktisch 🙂 !

Nieuwe geslachtsbepaling echo

Én is er een nieuwe gender reveal echo toegevoegd aan ons assortiment. Het is nu mogelijk om een vroege korte geslachtsbepaling in 2D in te plannen. Deze kun je inplannen tussen de 13 en 14 weken van je zwangerschap. Je krijgt dan een korte blik op het kindje en er wordt naar het hartje geluisterd. Maar deze echo is vooral gericht op het bepalen van het geslacht van je kindje.

Daarnaast blijft onze korte geslachtsbepaling in 2D echo natuurlijk ook in het aanbod staan. Deze kun je inplannen vanaf 14 weken van je zwangerschap.

Nieuwe werknemers

Inmiddels werken Diana en Mireille alweer een tijdje bij pretecho enzo. Maar we willen ze via deze blog toch nog even extra welkom heten 😀 ! Dus bij deze Diana en Mireille; welkom bij de pretecho familie! Diana kun je tegenkomen aan de telefoon en Mireille maakt prachtige echo’s. Veel plezier dames!

Contactgegevens

Hieronder vind je onze volledige contactgegevens. Neem vooral ook eens een kijkje op onze boekingapp via deze link. Zo kun je online een pretecho inplannen!

 

pretecho&zo Oudenbosch

Jan Gielenplein 8
4731 HL Oudenbosch
Pleintje naast de Basiliek, bij verloskundige praktijk Artemis en apotheek.

pretecho&zo Breda

Evert Spoorwaterstraat 45
4827 LL Breda
Bij verloskundige praktijk “ons Verloskundig huis”, binnenkomst bij huisnummer 41 .

pretecho&zo Vlaardingen

Hoflaan 43 I,
3134 AC Vlaardingen

Gevestigd op de 2e etage van gezondheidscentrum Emmahof, bij verloskundige praktijk “de Luiermand”

 

Telefoon nummer: 0165-729 529

E-mail adres: info@pretechoenzo.nl

 

Groetjes,

 

pretecho&zo