Onze echopraktijk

Echopraktijk pretecho&zo staat voor onze droom! Creatief en kleurrijk bezig zijn met ons vak in de breedste zin van het woord. Ons doel is de zwangere dame en haar partner blij te maken. Door mooie en blijvende herinneringen te creëren.

 

Het echobureau stelt zich voor:

Wie is Agnes Reijngoudt

Mijn naam is Agnes, in 1970  geboren te Loosduinen (Den Haag). In 1994 werd mijn studeren in Rotterdam beloond met een diploma, en vervolgens ging mijn betaalde passie en hobby “verloskunde” van start in het Westland. Vanaf 1997 een import Brabantse. Sinds 2006 ben ik ook gediplomeerd als verloskundige-echoscopist. Zowel de termijn echo’s (bij 2-3 maanden), groeiecho’s  als de screenings echo’s (bij 5 maanden) neem ik voor mijn rekening in ons echocentrum. Sinds februari 2013 werken Loes en ik samen aan onze droom…..pretecho&zo!

 

Wie is Loes van Bergen

Mijn naam is Loes, sinds ongeveer 9 jaar ben ik werkzaam in praktijk Artemis. De afgelopen jaren heb ik veel tijd en energie gestopt in echoscopie (termijn-, groei-, 20wekenecho’s, enz). Omdat ik het maken van echo’s zo bijzonder vind, was de stap naar pretecho’s, oftewel levensechte plaatjes/ bewegende beelden maken van je kindje klein. Zelf heb ik mijn afgelopen zwangerschap in 2013 nog mogen genieten van ons prachtige beeld, heel bijzonder!

 

Waarom kiezen voor echocentrum pretecho&zo

– Geniet in een ontspannen sfeer; Terwijl jullie ontspannen naar je baby kijken leiden wij jullie rond in ’t leventje binnen in de buik. Ons doel is om leuke beelden van je kind te laten zien al voor de geboorte. Leuk voor nu en voor later, blijvende herinneringen op foto, en usb.

– Kwaliteit; Wij bieden jou ons professionele en prachtige echobeeld aan in een gezellige en warme sfeer.

– Medische specialisten; De pret is absoluut het doel van deze baby echo maar realiseer je wel dat wij medisch geschoold zijn en bij onverhoopte bevindingen van medische aard zullen wij dit zeker ter sprake brengen.

Vrijblijvend meer informatie over ons echo centrum / echo bureau? Laat je nummer achter en wij bellen je zsm terug!

Een kijkje in onze echopraktijk