Pretecho&zo heeft nieuwe gender reveal party artikelen!

YES! Je bent zwanger! Gefeliciteerd!!! Als je naar pretecho&zo komt voor een echo, hoef je niet tot de 20 weken echo te wachten voor het geslacht van je kindje. Bij pretecho&zo kun je namelijk bij 13 weken al een geslachtsbepaling echo laten doen. Dat is al zeven weken eerder! Dat betekent dat je ook al 7 weken eerder kunt zien in welke kleur jullie de babykamer gaan verven. En 7 weken eerder kleurgericht kunt gaan shoppen voor kleertjes 😉 . Én het betekent dat je 7 weken eerder een spetterende gender reveal party kunt geven! 

Gender reveal party

Er waaien een hoop trends over uit Amerika. Na de babyshower is nu ook de gender reveal party helemaal hot in Nederland. Een gender reveal party is, zoals de naam al zegt, een feestje waarbij het geslacht van jullie kindje wordt onthuld. Vaak op een hele feestelijke manier met bijvoorbeeld ballonnen, confetti kanonnen en taart of cupcakes. Pretecho&zo kan je hierbij helpen! Wij kunnen namelijk direct na je geslachtsbepaling echo bellen naar onze bakker voor jullie gender reveal taart of cupcakes. Je kan er dan natuurlijk zelf voor kiezen of jullie het geslacht van te voren willen weten. Of dat jullie jezelf ook laten verrassen op de gender reveal party! Dit geldt ook voor onze confetti kanonnen, chocolaatjes en poppen. Aan de buitenkanten van alle verpakkingen is niet af te leiden of je de roze of blauwe variant hebt. Je kunt deze producten direct na je echo meenemen!

Gender reveal ideeën

Gaan jullie voor blauw of roze? Dat is de grote vraag op een gender reveal party. Pretecho&zo heeft een aantal nieuwe gender reveal artikelen, om jullie feestje super mooi aan te kleden. Hoe groot of klein je het ook besluit te houden. Ook verkopen wij een pop speciaal bedoelt voor kindjes die grote broer of zus worden! Benieuwd geworden? Bekijk dan hieronder ons nieuwe gender reveal assortiment. De gender reveal artikelen zijn bij al onze vestigingen te koop. De gender reveal taart & cupcakes in overleg a.d.h.v. beschikbaarheid!

Poppen voor stoere grote broers & zussen

Gender reveal poppen

Deze schattige pop ruikt heerlijk naar vanille en als je het luiertje uit doet, zie je of jullie een jongetje of een meisje verwachten! Super leuk voor een grote broer of zus, of natuurlijk gewoon voor jezelf of om cadeau te geven! (€ 27,50 per stuk)

Confetti kanon

Gender reveal Confetti kanon

Vol spanning tellen jullie met zijn allen af tot jullie hem laten afgaan. 3, 2, 1…. Pop!! De blauwe óf roze confetti vliegt in het rond en laat het geslacht van jullie baby zien. Vergeet niet om foto’s en filmpjes te maken van deze spectaculaire onthulling, zodat jullie hier nog lang met veel plezier op terug kunnen kijken. (€ 10,00 per stuk)

Gender reveal taart

Gender reveal taart

Stel je voor….. Jullie hebben op voorhand familie en vrienden bij jullie thuis uitgenodigd. Je kan dit doen met de reden “zomaar een gezellig avondje” en dan als grote verrassing een heerlijke taart bij de koffie. Wat zal iedereen opgewonden en vooral blij zijn 🙂 ! Onze gender reveal taart, ook wel geslachtstaart genoemd, zorgt daar wel voor! 

Chocolaatjes

Gender reveal chocolaatjes

Volgen jullie ons al op Facebook?

Na de geslachtsbepaling direct naar de (aanstaande) opa’s en oma’s, vrienden en/of familieleden voor een bakje koffie of thee met deze chocolaatjes! Verpakt in een luxe bonbondoosje waardoor de kleur van de chocolaatjes niet direct zichtbaar is. Enorm leuk om jezelf te verrassen of om cadeau te geven! (€ 7,50 per stuk)

Fotolijstje

Gender reveal fotolijstje

Misschien niet helemaal gericht op een gender reveal party, maar wel erg leuk; Deze luxe houten fotolijstjes zijn speciaal gemaakt om je mooiste echo foto in te bewaren. Onder de echo foto is ruimte voor een leuke tekst. Er zijn 5 teksten inbegrepen: Je wordt oma!, Je wordt opa!, Ik ben zwanger!, Je wordt tante!, Je wordt oom! Naast de vijf standaard teksten is er ook een blanco tekstvak meegeleverd. (€ 10,00 per stuk)

Knal! Gender reveal Ballon

Gender reveal verrassing ballon

Ezeltje prik maar dan leuker; de gender reveal ballon! Onze gender reveal ballonnen zijn super leuk en feestelijk. Prik hem lek en je ziet meteen of jullie een jongetje of meisje verwachten. Onze ballonnen kunnen meteen na de geslachtsbepaling echo worden opgehaald op onze ophaallocatie. (€ 25,00 per stuk)

Contactgegevens

We hopen dat we jullie hebben kunnen inspireren met onze gave gender reveal producten! En we zien jullie graag voor een (vroege 13 weken) geslachtsbepaling echo op een van onze locaties!

 

pretecho&zo Oudenbosch

Jan Gielenplein 8
4731 HL Oudenbosch
Pleintje naast de Basiliek, bij verloskundige praktijk Artemis en apotheek.

pretecho&zo Breda

Evert Spoorwaterstraat 45
4827 LL Breda
Bij verloskundige praktijk “ons Verloskundig huis”, binnenkomst bij huisnummer 41 .

pretecho&zo Vlaardingen

Hoflaan 43 I,
3134 AC Vlaardingen

Gevestigd op de 2e etage van gezondheidscentrum Emmahof, bij verloskundige praktijk “de Luiermand”

 

Telefoon nummer: 0165-729 529

E-mail adres: info@pretechoenzo.nl

 

Groetjes,

 

pretecho&zo