Pretecho&zo

Leuk dat je onze website hebt gevonden. Je bent aan het juiste adres voor een pretecho gedurende de gehele zwangerschap. Pretecho&zo is een echografiebureau waar persoonlijke aandacht centraal staat. Je laat immers niet elke dag een pretecho maken, vaak kijk je hier al weken naar uit. Wij bieden daarom prachtige zwangerschapsecho’s aan. Bij pretecho&zo werken alleen gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten. Voor een zwangerschapsecho in een gezellige en warme sfeer kom je naar pretecho & zo.

Pretecho laten maken

Ons echografiebureau in Oudenbosch, gelegen tussen Breda en Roosendaal, is gevestigd in de verloskundige praktijk Artemis. Door onze unieke manier van werken met de nieuwste technologie, komen veel mensen naar ons toe. Niet alleen uit RotterdamTilburg en omstreken, maar uit heel Nederland én regio Antwerpen. Wij zijn dus altijd te bereiken voor jouw pretecho. Zorg, enthousiasme en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze echografie

Wij onderscheiden ons door een geslachtsbepaling echo aan te bieden vanaf 13 weken. We nemen de tijd om jouw baby aandachtig van alle kanten te bekijken. In onze echopraktijk kun je verschillende pretecho’s laten maken:

  • een vroege echo vanaf 6 weken;
  • een geslachtsbepaling echo, vanaf 13 weken;
  • een 2D echo;
  • een uitgebreide 3D en 4D-HD real live zwangerschapsecho.

De 3D en 4D-HD real live zwangerschapsecho laat super realistische roze beelden zien. Je kunt er tevens voor kiezen om de beelden om de beelden digitaal te laten opsturen met ingesproken uitleg. Kun jij ook geen genoeg krijgen van de hoeveelheid echo’s? Wij bieden financieel gunstige pretecho pakketten aan. Bekijk hier de kosten van een pretecho pakket. Benieuwd naar de schattige baby look van jouw baby of naar het neusje dat wellicht op die van papa of mama lijkt? Wij ook! Vul dan snel het contactformulier in en wij bellen jou terug.

Waarom pretecho&zo?

Met ons hoog aangeschreven academische apparaat, de GE Voluson E8, hebben wij het allernieuwste op echo gebied in huis, waarmee we zowel medische echo’s als een pretecho voor jou kunnen verzorgen. Uniek en onderscheidend, dat is wat wij zijn. Wij bieden het allerbeste van het beste in realistisch beeld dat er op dit moment is. Als verloskundigen zijn wij allemaal hoog medisch geschoold voor het beoefenen en uitvoeren van ons beroep als echoscopisten. Bij pretecho & zo geniet je van de volgende voordelen:

  • gebruik makend van de nieuwste apparatuur;
  • een goede prijs/kwaliteit verhouding;
  • flexibel in het plannen van afspraken;
  • bij verkeerde ligging van de baby, mag je kosteloos terug komen (wij geven geen geld retour)
  • een verrassingstaart om het geslacht met meerdere mensen te delen.

Wil je een pretecho laten maken? Laat je nummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.