Originele manieren om het geslacht van je baby te vertellen!

Als je zwanger bent en door geslachtsbepaling inmiddels weet wat het geslacht van je kindje is, wil je dat misschien wel op een leuke manier aan bijvoorbeeld je vrienden, ouders en andere familieleden vertellen. Maar hoe kun je op een leuke manier het geslacht van je kindje bekendmaken? Dat kun je bijvoorbeeld doen door een verrassingsballon te bestellen. Deze ballon is aan de buitenkant zwart of een andere neutrale kleur, en moet kapot geprikt worden. Zodra je dat doet, komt er blauwe of roze confetti uit! Het is zelfs mogelijk om het voor jezelf ook een verrassing te laten zijn. Je kunt ook een verrassingstaart laten maken. De buitenkant is mooi neutraal versierd maar de taart is aan de binnenkant blauw of roze.. Een leuke en lekkere manier om het geslacht van je baby te vertellen!

Verrassingsballon

Wist je dat wij ook de super leuke “Gender Reveal” ballonnen leveren? Gemakkelijk direct na je echo op te halen bij een van onze afhaallocaties. We geven je graag vrijblijvende informatie.

Bekijk verrassingsballon

Verrassingstaart

Houden jullie het samen lekker geheim of delen jullie de komst van een zoontje of dochtertje met familie en vrienden? Natuurlijk willen jullie dit op een originele manier doen die lang in de herinnering blijft.

Bekijk verrassingstaart