Verrassingstaart: jongetje of meisje!?

Als je als trotse (aanstaande) ouders wilt weten wat het geslacht van jullie baby’tje is, dan kun je vanaf 13 weken bij ons terecht. Bij 13 weken is heel regelmatig het geslacht al goed te zien. Dit is afhankelijk van de ontwikkelsnelheid en rijpheid van het geslacht van het kind. Ook de ligging van de foetus speelt een rol.

Jongen of meisje?

Houden jullie het samen lekker geheim of delen jullie de komst van een zoontje of dochtertje met familie en vrienden? Natuurlijk willen jullie dit op een originele manier doen die lang in de herinnering blijft. Daar hebben wij een heerlijke manier op gevonden…

De verrassingstaart

Natuurlijk hebben jullie op voorhand familie en vrienden bij jullie thuis uitgenodigd. Je kan dit doen met de reden “zomaar een gezellig avondje” en dan als grote verrassing een heerlijke taart bij de koffie. Wat zal iedereen opgewonden en vooral blij zijn! Onze verrassingstaart, ook wel geslachtstaart genoemd, zorgt daar wel voor!

In ons assortiment hebben we 2 soorten taarten en verschillende soorten cupcakes.  Een heerlijke slagroomtaart voor ruim 15 personen of een dito fondant (= minder zoete marsepein) taart. De cupcakes hebben toepasselijke grappige 3 figuurtjes.

 

Taarten van WoW Cakes

Na jullie echo bellen wij met de bakkerij, de taart of cupcakes hebben we op voorhand besteld en zijn vers voor jullie gebakken. Minimaal 24 uur van tevoren bij ons bestellen is daarvoor noodzakelijk. Na ons belletje werkt de bakker de taart af met aan de binnenkant roze of blauwe vulling. De cake van deze beide taarten hebben een normale cake kleur. De buitenkant van de taart wordt versierd met de nieuwsgierig makende tekst: “He or she, open to see!”. Bij het aansnijden wordt pas jullie grote geheim onthuld… met veel “ik zei het toch!”, “aaahhh’s en gelach”. Wellicht pinkt één van jullie ouders zelfs een traantje weg. Je kunt de taart direct na de echo ophalen of op een ander gewenst moment.

We kunnen in samenwerking met de bakker de volgende service bieden: 7 dagen per week de taart ophalen, zelfs tot 21.00 uur ‘s avonds op doordeweekse dagen.

Alle lekkernijen zijn alleen te bestellen in combinatie met een echo naar keuze. Hiervoor geldt de echo prijs + de prijs van de taart*:

  • 15 persoons slagroomtaart   €19,50
  • 15 persoons fondant taart    €25,-
  • 10 cupcakes                      €19,-
  • 15 cupcakes                      €28,-
  • 20 cupcakes                      €37,-

Op speciaal verzoek kan het gebak ook naar de praktijk gebracht worden: €10,- extra.

* Prijzen taarten alleen geldig in combinatie met een echo

Wil je het gebak annuleren? Doe dit dan minimaal 2 dagen voor gemaakte echo afspraak. Anders zijn we genoodzaakt de kosten van de taart door te bereken, in verband met de kosten van de bakker.