3D echo laten maken in Zuid-Holland (Dordrecht)?

Wij zijn als pretecho bureau gespecialiseerd in het maken van 3D en 4D echo’s van jouw baby. Wij zijn onder andere gevestigd in Dordrecht, namelijk in bij Lucina verloskundigenpraktijk. En we maken de mooiste 3D echo’s van jouw baby, klik hier om naar een aantal voorbeelden te kijken! Pretecho&zo biedt meer dan alleen het maken van een pretecho, namelijk:

  • Je komt terecht in een gezellige en warme omgeving.
  • De pretecho wordt gemaakt in een ongedwongen sfeer.
  • Onze praktijk is vrolijk. Je komt dus niet in een ziekenhuisomgeving.
  • Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk en wij nemen dan ook alle tijd voor jou.
  • Je mag je hele familie meebrengen als je dat wilt.
  • De pretecho wordt gemaakt door gespecialiseerde verloskundigen.

Naast onze vestiging in Dordrecht hebben wij vestigingen in Breda en Oudenbosch.

Eerste echo 6 weken

Het is heel begrijpelijk dat je in het begin van je zwangerschap wat onrustig bent. Je wilt weten of alles goed is en dat is logisch. Bij pretecho&zo kun je daarom een zes weken echo laten maken. Middels een 2D echo kijken we of het hartje klopt en zien we tevens of het een eenling of meerling is. Bij pretecho&zo stellen we jou op je gemak en kun je zonder twijfels terug naar huis.

Neem voor meer informatie contact met ons op

 

Pretecho van je baby

Kun jij geen genoeg krijgen van je kleintje en wil je hem of haar het liefst zo vaak mogelijk bewonderen? Geloof ons, je bent echt niet de eerste die geen genoegen neemt met alleen de medische echo’s. Tijdens een pretecho nemen we uitgebreid de tijd om je kindje van allerlei kanten te bekijken. Wij bieden daarnaast een luisterend oor. Je mag tevens enkele familieleden of vrienden meenemen. Doordat wij allen medisch geschoold zijn, kijken wij ook naar de gezondheid van je baby. Naast een pretecho, kun je bij ons ook terecht voor een geslachtsbepalende echo. Vanaf 13 weken kunnen wij het geslacht al bepalen. Ideaal voor iedereen die niet kan wachten tot de 20 weken echo. Daarnaast verkopen wij ook super leuke gender reveal artikelen, die je online kunt bestellen of direct na de geslachtsbepaling echo mee naar huis kunt nemen!

3D echo

Bij de 3D echo zie je prachtige, realistische beelden. Dit zijn stilstaande beelden die het mogelijk maken om je kindje nog scherper in beeld te krijgen. Je ziet al echt het neusje, de oogjes en het mondje. De 3D pretecho kun je het beste laten maken tussen week 24 en week 30.

4D echo modus

Wil jij graag nog meer van je baby zien? Bij een 4D pretecho zie je echte bewegende beelden met diepte. De HD-Live beelden bij pretecho&zo zijn in roze gladde tinten. Met een beetje geluk zie je jouw kindje misschien wel gapen of zwaaien. De 4D modus zorgt eigenlijk voor een eerste realistische kennismaking met je kindje. Deze pretecho kun je ook het beste rond de 24 en 30 weken laten doen.

Als je in Zuid-Holland woont, heb je dus genoeg redenen om een pretecho te laten maken bij pretecho&zo!