Bij pretecho&zo bieden we de mogelijkheid om je kindje zo vaak en zo duidelijk mogelijk te zien tijdens je zwangerschap. Met een 4D echo kun je op een prachtige manier kennismaken met je baby. We hebben verschillende echo-opties beschikbaar, afhankelijk van de duur van je zwangerschap. Vanaf 6 weken kun je al een 2D echo laten maken, en vanaf 13 weken kun je zelfs al genieten van een 3D/4D echo!

De kosten voor een 4D echo variëren, omdat het een live echo is waarbij we echt een kijkje nemen in je buik. Tijdens de echo kun je de vingertjes van je baby tellen en duidelijke contouren van het gezichtje zien. Als je goed kijkt, kun je zelfs ontdekken of je kindje jouw neusje heeft of dat van je partner! Op onze website vind je een handig overzicht van de prijzen die we hanteren voor elke soort echo. Klik hier om onze tarieven te bekijken!

 

Geslachtsbepaling echo

Bij al onze 4D echo’s bieden we ook de mogelijkheid tot geslachtsbepaling. Dit is natuurlijk ontzettend spannend! Na de geslachtsbepaling kun je eindelijk losgaan met het inrichten van de babykamer, het kopen van schattige babykleertjes en het uitzoeken van speelgoed! Pretecho&zo helpt je graag bij het ontdekken van het geslacht van je kindje. Als je een echte gender reveal party geeft voor vrienden en familie, willen jij en je partner natuurlijk ook verrast worden met het geslacht. Daar helpen wij graag bij. We zullen het geslacht achterhalen en dit in een gesloten envelop aan jullie overhandigen. Ook hebben wij diverse mooie genderreveal producten te koop in onze webshop.

 

Andere echo’s bij pretecho&zo

Bij pretecho&zo bieden we een verscheidenheid aan echo’s aan, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw zwangerschapsfase past. We kunnen al echo’s maken vanaf 6 weken zwangerschap! Dit staat bekend als de vroege echo (tussen 6-12 weken), een pretecho in 2D. In dit vroege stadium is het vaak al mogelijk om het hartje te zien kloppen. Vanaf 10 weken kunnen we zelfs het hartje laten horen. Om het beste resultaat te krijgen, raden we aan om met een volle blaas naar de pretecho te komen.