In onze webshop vind je alle producten die je nodig hebt om je Gender Reveal compleet te maken. Bij pretecho&zo is het mogelijk om je producten te bestellen zonder dat je het geslacht hoeft te weten! Ons assortiment gaat van gender reveal ballonnen tot bruisballen tot bubbels en decoratie.

Gender Reveal Opties

Hoe willen jullie het geslacht van jullie kindje onthullen? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, zoals het doorprikken van een ballon, het poppen van bubbels of door middel van een gender reveal confetti kanon! Welke van de opties (of misschien wil je er wel meerdere!?) hangt alleen maar af van wat jullie leuk vinden. En wat praktisch is op de bestemming waar jullie je gender reveal party vieren. Natuurlijk zijn al onze gender reveal producten anoniem aan de buitenzijde.

Roze of blauwe confetti

Willen jullie als ouders-to-be het geslacht van jullie kindje bekend maken door roze of blauwe confetti de lucht in te schieten? Dan kun je kiezen voor het confetti kanon, klik hier om direct naar het kanon in onze webshop te gaan.

 

Andere gender reveal opties

Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om samen een ballon door te prikken en op die manier achter het geslacht van jullie kindje te komen! Of door een van onze handgemaakte bruisballen in een glas te doen. Voor welke gender reveal optie gaan jullie? En mis jij nog manieren om het geslacht van jullie kindje bekend te maken? Laat het ons gerust weten, wie weet voegen we deze producten aan onze shop toe.