Wij maken gebruik van echografie apparatuur van de beste kwaliteit voor het maken van een geslachtsbepaling echo. Al onze verloskundigen zijn medisch geschoold en hebben jarenlang ervaring met het maken van (pret) echo’s. Wij vinden een ontspannen en gezellige sfeer erg belangrijk en zorgen ervoor dat je helemaal op je gemak bent. Als je vragen hebt tijdens het maken van de echo kun je alles bespreken met onze verloskundige, terwijl je naar de mooie 3D en 4D echo beelden van je kindje kijkt. Neem eens een kijkje op deze pagina voor een impressie van door ons gemaakte echo’s.

Geslachtsbepaling echo vanaf 13 weken

Bij pretecho&zo is het al vanaf 13 weken mogelijk om naar het geslacht van jullie baby te kijken. We kunnen ons voorstellen dat je erg nieuwsgierig bent en zo snel mogelijk wilt weten of jullie een zoon of dochter krijgen. Door je kindje aandachtig en van verschillende kanten te bekijken geven we jullie zoveel mogelijk zekerheid. Bij een zwangerschap van 13 en 14 weken kan het voorkomen dat we vaginaal kijken, dit in verband met de ligging van de baby. Ieder kindje heeft zijn eigen snelheid van ontwikkeling soms is het geslacht wat later te zien. Het is daarom heel lastig om van tevoren te zeggen wanneer de geslachtsbepaling echo van jouw baby het beste plaats kan vinden. Er is altijd een kleine kans dat we het bij 13 – 14 weken niet direct kunnen zien. Dit heeft met de ontwikkeling of ligging van je kindje te maken.

Cijfers en statistieken

  • Bij 13 – 14 weken kun je heel vaak het geslacht van de baby zien (98%)
  • Bij 14 – 15 weken kun je bijna altijd het geslacht zien
  • Bij 15 – 16 weken kun je altijd het geslacht zien

Bekijk onze pagina geslachtsbepaling voor meer informatie. Wist je trouwens al dat wij ook een gender reveal webshop hebben?