Woon je in de omgeving van Rotterdam, zoals Dordrecht, Katendrecht of Capelle aan den IJssel, dan kun je bij onze pretecho&zo vestiging in Dordrecht of Oudenbosch terecht. Bij pretecho&zo kun je vanaf 13 weken zwangerschap terecht om een geslachtsecho te laten maken. Wij noemen dit een pretecho, omdat je normaliter de eerste (medische) echo pas krijgt bij 20 weken zwangerschap. Hoe leuk is het dat jullie al weten ‘wat het wordt’ als je aan dierbaren in een vroeg stadium verteld dat jullie in blijde verwachting zijn.

 

Je bent van harte welkom bij Pretecho&zo in Dordrecht of Oudenbosch

Bij Pretecho&zo in Dordrecht worden zwangerschapsecho’s enkel door medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten uitgevoerd. De echografieapparatuur is dan ook van topkwaliteit. Woon je in de omgeving van Rotterdam dan kun je bij ons altijd een afspraak maken om een geslachtsbepaling echo te laten maken. Of een van de andere pretecho’s die we aanbieden. Wij maken zowel 2D, als 3D als 4D echo’s in onze gespecialiseerde praktijken. In onze vestiging Dordrecht is de sfeer altijd gezellig, ontspannen en warm. Aan onze echoscopisten kun je alles vragen tijdens het kijken naar de echo’s van jullie baby.

 

Wil je het geslacht van de baby weten?

Vanaf 13 weken zwangerschap kun je al bij Pretecho&zo in Dordrecht, nabij Rotterdam, terecht als je het geslacht van jullie kindje wilt weten. Dit is natuurlijk heel fijn als je nieuwsgierig bent of jullie een zoon of een dochter krijgen. Heel soms is er een hele kleine kans dat we bij 13-14 weken niet direct kunnen zien of jullie baby een jongen of meisje is. Dit heeft met de ligging en/of ontwikkeling van jullie kindje te maken. Bij een geslachtsecho kun je vanaf:

  • 13-14 weken heel vaak het geslacht van de baby zien (98%)
  • 14-15 weken bijna altijd het geslacht zien
  • 15-16 weken altijd het geslacht zien

 

Een afspraak maken bij Pretecho&zo in Dordrecht

Bij ons echo praktijken in Dordrecht, Oudenbosch en Breda staat persoonlijke aandacht centraal.  Al onze echoscopisten hebben een medische opleiding en maken (pret) echo’s vanuit een jarenlange praktijkervaring. Voor een geslachtsbepaling echo ben je bij Pretecho&zo in Dordrecht dan ook aan het juiste adres. Niet alleen vanaf 13 weken maar op elk gewenst moment tijdens je hele zwangerschap. Wij maken 2D-3D en 4D echo’s waar jij met je partner, maar ook met familie of vrienden, in een ontspannen sfeer naar kunt kijken. En wie weet kun je dan al zien op wie jullie baby lijkt!

 

Voor een afspraak kun je ook terecht in onze andere vestigingen in Oudenbosch en Breda.