Onze echopraktijk

Echopraktijk pretecho&zo staat voor onze droom! Creatief en kleurrijk bezig zijn met ons vak in de breedste zin van het woord. Ons doel is de zwangere dame en haar partner blij te maken. Door mooie en blijvende herinneringen te creëren.

 

Het echobureau stelt zich voor:

Voor haar verloskundige opleiding liep Loes stage bij Agnes in de verloskundige praktijk. Na vele nachtelijke kopjes koffie tijdens samen bevallingen begeleiden, kletsende autoritjes voor kraamvisites en leerzame spreekuren, ontstond “heel lang geleden” onze klik. Na Loes haar afstuderen werden we echte verloskundige collega’s. Tijdens werk, bijscholingen en als maatjes beleven we tot op de dag van vandaag vele mooie momentjes, zowel zakelijk als privé.

Beiden enthousiast, streberig en strijdlust voor de beste begeleiding waar een zwangere en haar partner behoefte aan hebben. Terugrijdend van een bijscholing bespraken waar wat ons betreft “ het gat in de verloskunde” zat: als verloskundige mag je maar een beperkt aantal echo’s aanbieden op medische indicatie. Terwijl wij ervaarden dat de mamma in spe behoefte heeft aan meer echo’s, om wat voor reden dan ook: onzekerheid, angst, familie saamhorigheid, onbevangen kijken zonder medische stress, of gewoon om mooie beelden vast te leggen. Ook wij zelf hadden de behoefte om de cliënt hierin te moeten kunnen steunen. We zijn zelf ervaren echoscopistes en verloskundigen, de ideale combinatie voor een zelf gekozen echo met begeleiding zoals de zwangere en haar partner wensen! Daarom besloten we in 2013 om die droom waar te gaan maken en hebben we samen pretecho&zo opgericht, met als voornaamste doel de zwangere dame geruststelling bieden op een vooral gezellige en sfeervolle manier. Na maanden trainen hebben wij zelf ontdekt hoe bij 13 weken al het verschil tussen jongen en meisje te kunnen zien. Als eerste van Nederland bieden wij deze geslachtsbepaling aan. We zijn zo blij met wat we ondertussen bereikt hebben: vele mooie snoetjes gezien, ouders met 13 weken al vertellen of er een zoon of dochter opkomst is en dames begeleid met grote onzekerheid door welke reden dan ook. Een luisterend oor en een feestje, dat is ons motto. Ups maar ook downs, maken ons nog elke dag sterker en bracht ons waar we vandaag de dag staan: Drie prachtige locatie’s …… en een enthousiaste club meiden (van telefoniste tot echoscopiste) die we met trots “ ons pretecho&zo team” mogen noemen, beter kan toch niet? Daarom zeggen we: WELKOM en tot snel!

 

Waarom kiezen voor echocentrum pretecho&zo

– Geniet in een ontspannen sfeer; Terwijl jullie ontspannen naar je baby kijken leiden wij jullie rond in ‘t leventje binnen in de buik. Ons doel is om leuke beelden van je kind te laten zien al voor de geboorte. Leuk voor nu en voor later, blijvende herinneringen op foto, en digitaal verzonden met onze transfer tool.

– Kwaliteit; Wij bieden jou ons professionele en prachtige echobeeld aan in een gezellige en warme sfeer.

– Medische specialisten; De pret is absoluut het doel van deze baby echo maar realiseer je wel dat wij medisch geschoold zijn en bij onverhoopte bevindingen van medische aard zullen wij dit zeker ter sprake brengen.

Vrijblijvend meer informatie over ons echo centrum / echo bureau? Laat je nummer achter en wij bellen je zsm terug!