Pretecho Antwerpen

Antwerpen ligt in België en wij zijn gevestigd in Oudenbosch en Breda, dat is toch veel te ver weg? We horen het je denken, maar niks is minder waar. Bij pretecho&zo krijgen we regelmatig mensen uit Antwerpen en omgeving. Waarom ze van Antwerpen naar ons komen om een pretecho te laten maken? Omdat we bij pretecho&zo over een kwalitatief hoogstaand apparaat beschikken die prachtige en scherpe 3D en 4D beelden laat zien. Je wordt ontvangen in een warme praktijk door enthousiaste medewerkers. Daarnaast is het ook maar 45 minuten rijden vanaf Antwerpen. Naast Breda hebben wij ook vestigingen in Oudenbosch en Vlaardingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op

 

Geslachtsbepalende echo

Een van de redenen waarom veel mensen naar pretecho&zo komen, is om het feit dat wij vanaf 13 weken het geslacht kunnen bepalen. Veel stellen kunnen niet wachten tot ze weten of het een jongetje of meisje is. Wij verlossen jullie al zeven weken eerder van jullie nieuwsgierigheid. Door ons technisch innovatieve apparatuur en kennis en kunde, zien wij dan al wat het gaat worden. Jullie kunnen meteen beginnen met het inslaan van jongens of meisjes spullen.

3D en 4D echo Antwerpen

Een 3D en 4D echo geven de 2D echo een hele andere dimensie. Je ziet je kindje in echte roze kleuren en kunt zelfs gaan discussiëren of je baby jouw neusje heeft of die van je partner. De 3D functie laat stilstaande beelden met diepte zien, terwijl de 4D functie nog een stapje verder gaat. Met de 4D pretecho zie je realistische live beelden en zie je wat je kindje in jouw buik aan het doen is.

Pretecho&zo

Een pretecho laat je niet elke week maken en daarom is het belangrijk dat je de juiste praktijk uitzoekt. Bij pretecho&zo ben jij verzekerd van een persoonlijke service. Wij staan erom bekend om ouders in een ontspannen sfeer naar de baby te laten kijken. We laten scherpe beelden zien en je krijgt natuurlijk deze prachtige beelden mee naar huis. Bij ons is het ook mogelijk om met je familie te komen. Daarnaast is onze medische expertise van hoge kwaliteit. Ook vanuit Antwerpen is het dus de moeite waard om bij ons een pretecho te laten maken.

Maak vandaag nog een afspraak. Vul het formulier in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.