Pretecho Bergen op Zoom

Een Pretecho is een ervaring die je niet dagelijks mee maakt. Het is een ervaring waar je vaak al weken naar uitkijkt en die je waarschijnlijk je hele leven zult herinneren.

Wanneer je een Pretecho in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Steenbergen of omgeving wilt laten maken, is dat ook mogelijk bij Pretecho&Zo. Pretecho&Zo is gevestigd in de verloskundige praktijk Artemis in Oudenbosch en is dus makkelijk te bereiken vanaf Bergen op Zoom op nog geen 15 minuten rijden. Hiernaast hebben wij ook een praktijk in Breda en Dordrecht.

Pretecho&Zo verzorgt verschillende soorten pretecho’s, waarbij er mogelijkheden zijn voor zwart-wit echo’s, 3D echo’s en 4D echo’s.

 

Echo 6 weken Bergen op Zoom

U bent van harte welkom bij ons voor een echo vanaf 6 weken. Vanaf deze termijn is het mogelijk om uw kindje in beeld te brengen in 2D echo. Deze echo geeft geen diepte weer, maar het zijn zwart-wit beelden. Ben je net zwanger en ongerust of er een hartje klopt? Bij pretecho&zo bent u aan het juiste pretecho adres.

 

Echo baby 

De standaard 2D echo worden meestal gemaakt om te kijken of de baby gezond is. Daarnaast kan men met deze echo ook vanaf week 13 het geslacht van de baby achterhalen.

 

3D Echo 

Wanneer je tussen de 24 en 30 weken zwanger bent is het erg leuk om een 3D echo te doen. Bij deze echo zie je stilstaande fotobeelden met diepte. Deze HD live beelden worden getoond in echte roze gladde tinten.

 

4D Echo 

Een 4D echo is een echo, waarbij je echt bewegende beelden te zien krijgt. Ook bij de 4D echo worden HD live beelden gebruikt, die in echte roze tinten getoond worden. In principe kun je een 4D echo tijdens de gehele zwangerschap laten maken, de optimale periode voor een 4D echo is net als bij de 3D echo tussen de 24 en 30 weken.

Neem voor meer informatie contact met ons op