De ontwikkeling van je kindje houd je dagelijks bezig als je zwanger bent. Met een pretecho krijg je een goed beeld van je kindje en kun je zijn of haar vorderingen aanschouwen. Er zijn veel mensen die stad en land afreizen om bij pretecho&zo een pretecho te laten maken. Onze praktijk is dan wel gevestigd in Dordrecht, maar is goed te bereiken vanuit Delft. Wil je een pretecho in een gezellige praktijk en relaxte sfeer, dan kies je voor pretecho&zo. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten echo’s.

 

Een vroege echo

Als je net zwanger bent, dan kun je ongerust zijn of het hartje klopt. Maar je kunt ook nieuwsgierig zijn of je misschien een tweeling krijgt.  Bij ons kun je al vanaf 6 weken een 2D echo laten maken. Dit is een echo met zwart-wit beelden zonder diepte. We kijken of we het hartje zien kloppen en of je misschien in verwachting bent van een meerling.

 

Een pretecho bij pretecho&zo

34 WEKEN 3D / 4D PRETECHO

Met een 2D echo is het mogelijk om het geslacht van jullie kindje te achterhalen. De 2D echo is standaard zwart-wit en wordt door verloskundigen ook gebruikt om te kijken of het baby’tje gezond is. Bij pretecho&zo kunnen we meestal vanaf 13 weken al het geslacht bepalen. Dus wil je graag weten of je een jongen of meisje krijgt en kunnen jullie je nieuwsgierigheid niet meer bedwingen, kom dan vanaf 13 weken naar onze praktijk in Dordrecht. Wij hebben ook pretecho&zo vestigingen in Breda en Oudenbosch.

 

Realistische echo’s

Wij kunnen ons voorstellen dat jij je kindje heel graag in realistische kleuren wilt zien? Dit is mogelijk met een 3D en 4D pretecho. Om je kindje uitgebreid van allerlei kanten te bekijken nemen wij ruimschoots de tijd. Op de 3D modus zie je stilstaande beelden in realistische kleuren. Je kunt op dan al samen bespreken of jullie kindje jouw mond of neus heeft of die van je partner. De 4D modus laat real live bewegende beelden zien. Je kunt dus je kindje zien bewegen en misschien wel zien zwaaien of gapen. Deze pretecho’s kun je het beste tussen de 24 en 30 weken laten maken, tussen deze periode krijg je de allermooiste beelden te zien.

 

Wil je een pretecho laten maken? Laat je nummer achter en wij bellen je z.s.m. terug en we bekijken samen met jullie wat een fijn moment is.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op