Pretecho&zo is gevestigd in Oudenbosch en Breda, maar heeft ook een vestiging in Dordrecht. Dit is nog geen driekwartier rijden vanaf Den Haag! Steeds vaker komen zwangere vrouwen vanuit Den Haag, Rotterdam, Spijkenisse, en de rest van Zuid-Holland naar ons toe. Waarom ze wat langer willen rijden voor een pretecho? Omdat ze bij pretecho&zo terecht komen in een warme en gezellige omgeving. Even weg van alles wat met het ziekenhuis te maken heeft. Een ontspannen praktijk waar persoonlijke aandacht erg belangrijk is. Wij nemen uitgebreid de tijd voor jou, bieden een luisterend oor en je kunt zelfs wat leden van je familie meenemen. Dat is waarom veel mensen uit Den Haag, maar ook uit RotterdamDordrecht, Barendrecht en omgeving naar ons toe komen. Het is immers minder dan een halfuurtje rijden.

Naast Dordrecht hebben wij ook praktijken in Oudenbosch en Breda.

Waarom naar pretecho&zo in Dordrecht?

Bij pretecho&zo word je op een persoonlijke en enthousiaste manier ontvangen. We leggen jullie in de watten. Bij ons heb je tevens de mogelijkheid om verschillende pakketten af te nemen. Wil jij vaker dan een keer een pretecho laten maken? Dat kan, wij bieden gunstige pakketten aan. Bij pretecho&zo ben je verzekerd van een echoscopist die medisch geschoold is en dus weet waar ze over praat. Wij maken gebruik van een kwalitatief, academisch apparaat en dat zorgt voor uitermate scherpe beelden van je kindje. Verder zijn wij erg flexibel in het plannen van afspraken. Kom je onze praktijk binnen, dan merk je dat het geen kille en koude wachtkamer is. Een gezellige en kleurrijke praktijk, dat is pretecho&zo. Daarnaast kun je bij ons vanaf 13 weken al een geslachtsbepaling echo laten maken. Dat is al zeven weken eerder dan de standaard 20 weken echo!

Een 3D pretecho laten maken bij pretecho&zo in Zuid-Holland

Een 3D pretecho wordt gemaakt door middel van een hoogfrequent geluid. Dit geluid wordt weerkaatst en omgezet in beelden. Op die manier zie jij je kindje in realistische roze beelden. Je ziet diepte en de echte contouren van het neusje, mondje en de oogjes. Daarnaast kunnen we bij een 3D pretecho makkelijk overschakelen naar de 4D modus.

Pretecho in de 4D modus

Benieuwd naar hoe je kindje zich vermaakt in je buik? Met de 4D modus zie jij je kindje in real live. Ook in deze modus zie jij je kindje in realistische kleuren. Met een beetje geluk zie jij je kindje naar je zwaaien of zie je hem of haar gapen. Bekijk hoe tevreden jouw kindje er bij ligt en ontdek of hij of zij jouw neusje heeft en kom naar onze praktijk in Dordrecht voor een mooie pretecho!

Neem voor meer informatie contact met ons op