Pretecho Etten-Leur

Woon je in de regio Etten-Leur en wil je een pretecho laten maken? Pretecho praktijk pretecho&zo zit in verloskundig praktijk Artemis te Oudenbosch en is vanuit Etten Leur makkelijk te bereiken. Onze praktijk in Breda is ook vlakbij. Een pretecho is een erg leuke ervaring, waarbij je de kans krijgt om je ongeboren kindje te bekijken. We hebben hiernaast ook een vestiging in Dordrecht.

Een echo laten maken van je baby Etten-Leur

Tijdens de zwangerschap kunnen er verschillende echo’s gemaakt worden. Een 2D echo wordt meestal door de verloskundige gemaakt om te kijken of de baby goed groeit en gezond is. Ook kan er met een 2D echo na 13 weken worden gekeken wat voor geslacht je kindje heeft.

3D/4D echo laten maken

Een 3D echo is een echo waarbij stilstaande fotobeelden in roze gladde tinten worden getoond. Deze 3D echo kun je in principe tijdens de gehele zwangerschap doen, er wordt echter aangeraden om het tussen de 24 en 30 weken te doen. Bij een 4D echo krijg je echte bewegende HD beelden met diepte te zien. Hierbij wordt de baby ook in gladde roze tinten getoond op het scherm. Ook deze echo kan in principe gedurende de gehele zwangerschap gemaakt worden, maar tussen de 24 en 30 is de meest ideale periode.

Een gezellige pretecho praktijk in Etten-Leur

Bij ons kom je niet terecht in een ziekenhuissfeer, maar in een gezellige omgeving waar je je al snel prettig zal voelen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende echopakketten, zodat je altijd met de mooiste plaatjes van jouw kindje naar huis gaat!

Wil je een pretecho laten maken? Laat je nummer achter en wij bellen je z.s.m. terug en we bekijken wat voor jullie een fijn moment is.