Tijdens je zwangerschap ben je voortdurend gefascineerd door de ontwikkeling van je baby. Een pretecho biedt je de mogelijkheid om een gedetailleerd beeld van je kindje te verkrijgen en de voortgang te bewonderen. Veel mensen reizen van heinde en verre om bij pretecho&zo een pretecho te ondergaan. Hoewel onze praktijk zich in Dordrecht bevindt, is deze gemakkelijk bereikbaar vanuit Sliedrecht. Ook hebben wij praktijken in Vlaardingen, Oudenbosch en Breda. Als je op zoek bent naar een pretecho in een aangename kliniek met een ontspannen sfeer, dan is pretecho&zo de juiste keuze voor jou. Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten echo’s.

 

Een vroege echo

Wanneer je net ontdekt dat je zwanger bent, kunnen zorgen over de hartslag van je baby je bezighouden. Tegelijkertijd ben je misschien nieuwsgierig of er wellicht sprake is van een tweelingzwangerschap. Bij pretecho&zo kun je al vanaf 6 weken een 2D-echo laten uitvoeren. Deze echo geeft zwart-wit beelden zonder dieptewaarneming. Tijdens de echo controleren we of het hartje van je baby klopt en onderzoeken we of er mogelijk sprake is van een meerlingzwangerschap.

 

Een pretecho bij pretecho&zo

Het geslacht van jullie baby onthullen is mogelijk met een 2D-echo. Deze standaard zwart-wit echo wordt niet alleen gebruikt door verloskundigen om de gezondheid van de baby te controleren, maar bij pretecho&zo kunnen we doorgaans al vanaf 13 weken het geslacht van jullie baby vaststellen. Dus, als je nieuwsgierig bent en niet kunt wachten om te weten of jullie een jongen of meisje verwachten, kom dan vanaf 13 weken naar onze praktijk in Dordrecht!

 

Realistische echo’s

Wij begrijpen dat je graag je baby in realistische kleuren wilt zien. Dit is mogelijk met een 3D- en 4D-pretecho. We nemen ruim de tijd om je baby vanuit verschillende hoeken te bekijken. In de 3D-modus zie je stilstaande beelden in natuurlijke kleuren, wat je de gelegenheid geeft om bijvoorbeeld te bespreken of je baby jouw mond of neus heeft geërfd of die van je partner. In de 4D-modus worden live bewegende beelden weergegeven, zodat je de bewegingen van je baby kunt zien, en misschien zelfs een zwaaiende hand of een geeuw kunt waarnemen. Het meest geschikte moment voor deze pretecho’s is doorgaans tussen de 24e en 30e week van je zwangerschap, omdat dit de periode is waarin de meest adembenemende beelden kunnen worden vastgelegd.

 

Als je overweegt om een pretecho te laten maken, laat dan je contactgegevens achter, en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen met jullie een geschikt moment te bespreken.

Voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen.