Pretecho laten maken in Spijkenisse

Woon je in de buurt van Spijkenisse of Oud Beijerland en wil je graag een pretecho laten maken? Dan ga je natuurlijk naar pretecho&zo in Vlaardingen. Op een kleine afstand vind je namelijk een van de meest bekende en professionele echopraktijken van Nederland. Wij zijn er voor het maken van een geslachtsbepaling echo of voor het maken van prachtige 3D en 4D echo’s die ervoor zorgen dat jij kennis kunt maken met je kindje. Je bent van harte welkom in onze gezellige echopraktijk nabij Spijkenisse en Oud Beijerland! Hiernaast hebben wij ook praktijken in Breda en Oudenbosch.

3D echo’s, vroege echo’s en geslachtsbepaling echo’s in Spijkenisse

Ben jij al benieuwd hoe je kindje eruit ziet? Heeft het jouw neus of toch die van je partner? Kun je er al iets in terug zien? Met een 3D echo wordt jouw kindje perfect in beeld gebracht, zeker bij pretecho&zo. Wij maken namelijk gebruik van de beste apparatuur waardoor we altijd scherp beeld hebben. De echo’s worden gemaakt door ervaren verloskundigen en echoscopisten zodat je je altijd op je gemakt voelt en alle vragen die je hebt kan stellen. Wil je bijvoorbeeld weten wat het geslacht van je kindje is? Bij ons kan dat al vanaf 13 weken, een stuk eerder dan je 20 weken echo in het ziekenhuis! Of ben je juist pas net zwanger en ben je benieuwd hoe dat er allemaal uitziet in je buik, dan kun je bij ons al vanaf 6 weken terecht voor een vroege echo.

Een prettige sfeer en meer

Bij pretecho&zo vinden we persoonlijke aandacht erg belangrijk. We zorgen er graag voor dat jij, je partner en iedereen die meekomt, zich op zijn of haar gemak voelt. Je komt bij ons altijd terecht in een gezellige en warme omgeving met een ongedwongen sfeer; totaal geen ziekenhuisgevoel dus. We nemen alle tijd voor jou, je verhaal, je vragen en natuurlijk je kindje.

Maak een afspraak bij pretecho&zo nabij Spijkenisse

Als je dus op zoek bent naar een echopraktijk in de buurt van Spijkenisse, kun je uitstekend terecht bij pretecho&zo. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en we geven je alle informatie die je nodig hebt of plannen direct een afspraak met je in!