Pretecho Tilburg

Als ouders is spé wil je natuurlijk tijdens de zwangerschap al zoveel mogelijk genieten van je kindje. Door middel van een pretecho kun jij je baby uitgebreid bewonderen. Bij pretecho&zo kun je een pretecho laten maken in een ongedwongen en gezellige sfeer. Onze praktijk bevindt zich in Breda en dat is maar 20 minuten van Tilburg af. Waarom je 20 minuten zou willen rijden om een pretecho te laten maken?

  • Omdat we de tijd voor jou nemen, naar je luisteren en je kindje uitgebreid bekijken.

  • Omdat jij je hele achterban mee mag nemen om te komen kijken.

  • Omdat je terecht komt in een gezellige praktijk en niet in een ziekenhuissfeer.

  • Omdat wij de mogelijkheid hebben om het geslacht al met 13 weken te bepalen.

  • Omdat we allemaal gespecialiseerde en medische geschoolde echoscopisten zijn.

Veel zwangere vrouwen komen uit Tilburg en omgeving naar ons toe om de prachtige beelden van hun kindjes te bewonderen. Genoeg redenen dus om van Tilburg naar Breda te komen. Wij zorgen voor een warm welkom! Daarnaast hebben wij ook vestigingen in Vlaardingen en  Oudenbosch.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Laat een pretecho van je baby maken

Bij pretecho&zo heb je meerdere mogelijkheden voor een pretecho. Zo kun je al met zes weken komen voor een vroegtijdige echo. Hierbij kijken we in 2D naar het kindje. We kijken of het hartje klopt en of je een kindje krijgt of dat het misschien een tweeling is. Je kunt bij ons ook een geslachtsbepalende echo laten maken. Dit kun je al vanaf 13 weken doen en dat is zeven weken eerder dan de medische 20 weken echo. Kun jij je nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil jij zo snel mogelijk weten of je een jongen of een meisje krijgt? Kom dan met 13 weken naar pretecho&zo, wij kunnen dan een geslachtsbepaling echo doen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van bijzondere 3D en 4D pretecho’s.

3D en 4D pretecho

Bij een 3D pretecho zie je realistische, stilstaande beelden van je kindje. Je kindje heeft al echt een realistische kleur en je kunt de neus, mond en ogen goed zien. Het zijn als het ware HD-live beelden. Tijdens de 3D echo schakelen we met al het gemak over naar de 4D modus. Dit zorgt voor een heel andere ervaring. Je ziet je kindje nu niet alleen in echte kleuren, maar je ziet hem of haar ook bewegen. Je weet dus precies wat jouw kleintje aan het doen is op het moment van de echo. Wellicht dat hij of zij de moeite neemt om even naar jullie te zwaaien. Deze pretecho’s kun je tijdens je gehele zwangerschap laten maken, maar het mooiste beeld krijg je tussen de 24 en 30 weken.

Laat ook een pretecho maken en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.