Pretecho&zo heeft vestigingen in Vlaardingen en Oudenbosch, maar heeft ook een vestiging in Breda. Dit is nog geen kwartiertje rijden vanaf Ulvenhout! Steeds vaker zien we vrouwen vanuit ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Antwerpen (België) in onze Bredaase vestiging. Deze vrouwen zijn bereid wat langer te rijden voor een pretecho! Want bij pretecho&zo komen ze terecht in een gezellige en warme omgeving.  Geen kille ziekenhuis toestanden, maar een relaxte praktijk waar persoonlijke aandacht voorop staat. Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jou en je vragen te beantwoorden. Je mag zelfs wat familieleden en/of vrienden meenemen.  Dit is dus de reden waarom er steeds meer mensen uit ’’s-Hertogenbosch, maar ook uit Antwerpen, Nijmegen, Eindhoven en omgeving naar ons toekomen.  Het is immers minder dan een uurtje rijden.

Naast Breda zijn er ook pretecho&zo praktijken in Oudenbosch en Vlaardingen.

 

Waarom naar pretecho&zo in Breda, nabij Ulvenhout?

Bij pretecho&zo in Breda word je altijd op een enthousiaste en persoonlijke manier ontvangen. Jullie worden bij ons in de watten gelegd. Wij bieden de mogelijkheid om verschillende pakketten af te nemen. Als je vaker dan een keertje een pretecho wilt laten maken, dan bieden wij gunstige pakketten aan. Je bent bij pretecho&zo verzekerd van een medisch geschoolde echoscopist, die dus weet waarover ze praat. Wij gebruiken een kwalitatief academisch apparaat dat zeer scherpe beelden geeft van jullie kindje. Verder zijn wij in het plannen van afspraken erg flexibel. Als je onze praktijk binnenkomt, dan tref je geen koude en kille wachtkamer maar een gezellige en kleurrijke ruimte. Daarnaast kun je bij pretecho&zo vanaf 13 weken al een geslachtsbepaling echo laten maken. Zeven weken eerder dus dan de standaard 20 weken echo!

 

Een 3D pretecho kun je laten maken bij pretecho&zo in Noord-Brabant

Een 3D pretecho wordt door middel van een hoogfrequent geluid gemaakt. Dit geluid wordt door weerkaatsing omgezet in beelden. Dit zorgt ervoor dat jullie je kindje kunnen zien in realistische roze beelden. Op deze manier zie je diepte en echte contouren van het mondjes, neusje en de oogjes. Het is ook mogelijk om bij een 3D pretecho over te schakelen naar de 4D modus.

 

Een pretecho in de 4D modus

Je bent natuurlijk erg benieuwd wat je kindje doet in je buik? Met de 4D modus kunnen jullie dit in real live zien. Je ziet in deze modus ook je kindje in realistische kleuren. Als je gelukt hebt kun je zelf haar of hem zien gapen of zien jullie je kindje zwaaien. Ontdek of zij of hij jouw neusje heeft en bekijk hoe tevreden jullie kindje erbij ligt.  Je bent welkom in onze praktijk in Breda voor een prachtige pretecho!

 

Neem voor meer informatie contact met ons op