PRETECHO LATEN MAKEN IN VLAARDINGEN BIJ MUNDO VROUWENZORG

Woon je in Vlissingen of wellicht in de buurt in Middelburg of Goes, ben je zwanger en wil je graag een pretecho laten maken? Dan kom je natuurlijk naar pretecho&zo! Je vindt onze echopraktijk in Mundo, centrum voor vrouwenzorg, in Vlaardingen. Je kunt bij ons terecht voor het laten maken van verschillende pretecho’s in een warme, prettige omgeving.

 

DAAROM KIES JE VOOR PRETECHO&ZO IN DE BUURT VAN ROTTERDAM

Wanneer je een pretecho wil laten maken, wil je natuurlijk dat dit een leuke ervaring is en dat er professioneel gewerkt wordt. Bij pretecho&zo werken namelijk ervaren verloskundigen en echoscopisten die als geen ander jouw baby goed in beeld kunnen krijgen. Daarnaast kom je bij ons altijd terecht in een gezellig en warme omgeving waar een ongedwongen sfeer heerst en dan ook niet aanvoelt als een ziekenhuisomgeving. We nemen alle tijd voor jou, je gasten en je baby; persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt alle vragen die je hebt aan onze verloskundige stellen en daarnaast natuurlijk genieten van het beeld van je kindje! Je hoeft daarnaast niet lang te rijden om een pretecho te laten maken, want vanuit Zeeland, Goes of Middelburg ben je zo in onze echopraktijk. Hiernaast hebben wij ook praktijken in Breda en Oudenbosch.

 

VERSCHILLENDE SOORTEN ECHO’S MOGELIJK

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten echo’s. Ben je bijvoorbeeld net zwanger en wil je eens kijken hoe dat er eigenlijk uitziet? Je kunt bij ons terecht voor een vroege echo, al vanaf 6 weken! Dit noemen we ook een pretecho omdat het geen medische echo in het ziekenhuis betreft. Het is natuurlijk erg leuk om je baby gedurende je zwangerschap te volgen. Daar bieden we dan ook verschillende echo pakketten voor aan, zodat je je baby in alle stadia van je zwangerschap eens goed kan bekijken! Daarnaast kun je in onze echopraktijk in Yerseke Zeeland ook terecht voor de 3D en 4D echo. Je kunt je kindje dan van alle kanten bekijken en zelfs zien bewegen. Voor veel mama-to-be’s voelt het dan ook echt als de eerste kennismaking met hun kindje.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PRETECHO IN ONZE PRAKTIJK IN YERSEKE ZEELAND

Wil je graag meer weten over het laten maken van een pretecho of wil je graag een afspraak maken? Je kunt bij ons ook terecht voor het laten maken van een geslachtsbepalings echo. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om je vragen te stellen!