Pretecho Zevenbergen

Als je zwanger bent, ben je dagelijks in de weer met je kindje die zich aan het ontwikkelen is. Met een pretecho kun je de vorderingen bekijken en krijg je een goed beeld van jullie kindje. Veel mensen reizen stad en land af om een pretecho bij pretecho&zo te laten maken. Onze praktijk is dan wel gevestigd in Oudenbosch, maar is goed te bereiken vanuit Zevenbergen. Voor een pretecho in een ongedwongen sfeer en gezellige praktijk, moet je bij ons zijn. Bij ons heb je tevens de keuze uit verschillende echo’s.

Een vroege echo

Net zwanger en ongerust of er een hartje klopt. Of je bent nieuwsgierig of je misschien een tweeling krijgt? Vanaf 6 weken is een 2D echo mogelijk. Dit zijn zwart-wit beelden zonder diepte. Hierbij kijken we enkel of we het hartje zien kloppen en of het misschien een meerling is.

Pretecho bij pretecho&zo

De 2D echo is de standaard zwart-wit echo die gebruikt wordt door verloskundigen om te kijken of de baby gezond en wel is. Met een 2D echo kunnen we ook het geslacht van je kindje achterhalen. Bij pretecho&zo kunnen we zelfs al vanaf 13 weken het geslacht bepalen. Kun jij je nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil je graag weten of je een jongen of meisje krijgt? Kom dan vanaf 13 weken naar pretecho&zo. Wij hebben ook vestigingen in Breda, Vlaardingen en Yerseke Zeeland.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Realistische echo’s

Wil jij je kindje graag in realistisch beelden en kleuren zien? Dat kan met een 3D en een 4D pretecho. Wij nemen uitgebreid de tijd om je kindje van allerlei kanten te bekijken. De 3D modus laat stilstaande beelden zien in realistische kleuren. Je kunt dus al gaan discussiëren of je kindje jouw neus en mond heeft of die van je partner. De 4D modus laat real live beelden zien. Daar zie je je kindje ook echt bewegen en misschien wel gapen of zwaaien. Deze pretecho kun je het beste tussen de 24 en 30 weken laten maken. Dan krijg je namelijk de mooiste beelden.

 

Wil je een pretecho laten maken? Laat je nummer achter en wij bellen je z.s.m. terug en we bekijken wat voor jullie een fijn moment is.