Woon je in Zoetermeer dan kun je heel gemakkelijk onze pretecho&zo vestiging In Vlaardingen bereiken. Waarom zou je een pretecho laten maken? Bij pretecho&zo hebben we een kwalitatief hoogstaand apparaat tot onze beschikking waar je prachtige en scherpe 3D en 4D beelden kunt zien. Het ontvangst in onze warme praktijk door onze enthousiaste medewerkers is persoonlijk en hartelijk. Binnen een klein half uurtje rijden vanaf Zoetermeer ben je bij onze vestiging in Vlaardingen. Hiernaast hebben we ook praktijken in Breda en Oudenbosch.

Voor meer informatie neem je contact met ons op.

 

GESLACHTSBEPALENDE ECHO ZOETERMEER

Bij pretecho&zo kunnen wij vanaf 13 weken het geslacht van jullie kindje bepalen, dit is een van de redenen waarom veel mensen naar ons toe komen. En hoef je niet tot 20 weken te wachten om te weten of het een jongetje of meisje is.  Zo verlossen wij jullie dus 7 weken eerder van jullie nieuwgierigheid. Met onze kennis en kunde zien wij echt wat het gaat worden door middel van onze technische innovatie apparatuur.Hierna kunnen jullie meteen jongens of meisjes spullen gaan inslaan.

 

3D EN 4D ECHO ZOETERMEER

Bij een 3D en 4D echo heb je een andere beleving dan bij een 2D echo. Julie zien je kindje in roze kleuren en je kunt leuk met elkaar bespreken of jullie baby jouw neusje heeft of die van je partner. Bij de 3D functie zie je stilstaande beelden met diepte, de 4D functie gaat nog een stap verder. De 4D pretecho laat je realistische live beelden zien zodat je precies ziet wat jullie kindje in mama’s buik aan het doen is.

 

PRETECHO&ZO

Het is belangrijk dat je de juiste praktijk uitzoekt om een pretecho te laten maken want dit doe je niet elke week. Je bent bij pretecho&zo verzekerd van een persoonlijke service. De sfeer in onze praktijk is ontspannen zodat je als aanstaande ouders in alle rust naar de baby kunt kijken. De beelden zijn scherp en we geven jullie ook mooie beelden mee naar huis. Je kunt bij ons ook met je familie langs komen.  Het is zeker de moeite waard om bij ons een pretecho te laten maken, onze medische expertise is van hoge kwaliteit.

 

Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0165-729 529 of onze boekingapp te bezoeken.