Tegenwoordig hebben we hele gevoelige zwangerschapstesten. Nog maar nauwelijks overtijd en je kunt al zien of je zwanger bent. En dan is het spannende wachten aangebroken, tot de uitgerekende datum…

 

Volg je foetus met een vroege echo

Alle vruchtbare vrouwen krijgen gemiddeld één keer in het leven een miskraam. Sommigen hebben geluk en ervaren dit nooit terwijl andere dames wellicht herhaalde miskramen moeten doormaken. Ongeacht hoever je zwanger bent, dit blijft voor de meeste dames een ingrijpende verdrietige gebeurtenis. Zo gewenst en geliefd, heel begrijpelijk dat je bij een volgende zwangerschap extra gespannen zal zijn. Bijna nooit is er een oorzaak van een miskraam te vinden. En te voorkomen is het helaas ook niet.

De reële cijfers zijn:

6 weken: 78% kans op goede zwangerschap (22% miskraam)
8 weken: 98% kans op goede zwangerschap (2% miskraam)
10 weken: 99,4 % kans op goede zwangerschap (0,6% op miskraam)

 

Maak ook een vroege echo: al vanaf 6 weken!

Graag bieden wij jullie het “vroege echo pakket” aan. Als verloskundigen met ervaring hebben wij een luisterend oor en een geruststellende echo blik, met professionele uitleg. Vanaf 6 weken zwangerschap is het mogelijk om het kindje per echo te gaan volgen. Omdat je het liefst de baby elke week zou willen zien bieden wij jullie deze kans! Zo heb je meer dan alleen de termijn echo en kunnen we de groei van je kindje goed in de gaten houden. Dit zijn natuurlijk pretecho’s, maar wanneer we eventueel afwijkingen zien, geven we dit natuurlijk altijd aan. Een goede screening door een ervaren verloskundige!

 

Vroeg echopakket onder 14 weken, zowel 2/3/4D indien uitwendig mogelijk voor €110,00 met daarin:

  • 3 echo momenten onder 14 weken
  • Elke echo +/- 2x zwart-wit foto en de digitale foto’s die worden verzonden met onze transfer tool
  • Het kloppend hartje bekijken
  • Ontwikkeling zwangerschap volgen
  • Inclusief geslachtsbepaling

Indien er maar gedeeltelijk van het pakket gebruik kan worden gemaakt, door bijvoorbeeld een miskraam, retourneren wij een gedeelte van het geld. Elke gemaakte echo is dan €35,-, de rest wordt geretourneerd.

 

Klik hier om al onze pakketten en tarieven te bekijken.