Wanneer je een 3D echo, ook wel een pretecho genoemd, in Dordrecht wilt laten maken dan ben je welkom in onze vestiging bij Lucina verloskundigenpraktijk. Een 3D (pret) echo is een ervaring die je niet dagelijks mee maakt en waar je misschien al weken naar uitkijkt. Waarschijnlijk zul je je dit je hele leven herinneren. Onze echo praktijk in Dordrecht is gemakkelijk te bereiken. Hiernaast hebben wij ook praktijken in Breda en Oudenbosch.

 

Pretecho&zo verzorgt verschillende soorten pretecho’s, waarbij je kunt kiezen voor zwart-wit echo’s, 3D echo’s en 4D echo’s.

 

ECHO 6 WEKEN DORDRECHT

Jullie zijn van harte welkom voor een echo vanaf 6 weken zwangerschap. We kunnen dan de baby met een 2D echo in beeld brengen. Dit is een zwart-wit echo, waarop geen diepte wordt weergegeven. Als je net zwanger bent en ongerust of er een hartje klopt? Bij pretecho&zo ben je aan het goede adres voor een pretecho.

 

2D ECHO

Wij maken een standaard 2D echo meestal om te kijken of de baby gezond is. Met een 2D echo kunnen we vanaf 13 weken het geslacht van de baby achterhalen.

 

3D ECHO

Een 3D echo maken we tussen de 24 en 30 weken zwangerschap. Het is dan leuk om stilstaande fotobeelden met diepte te zien. Het zijn HD live beelden die zichtbaar worden in echte gladde roze tinten.

 

4D ECHO

De optimale periode om een 4D echo te maken is net als bij een 3D echo tussen de 24 en 30 weken. Maar in principe kun je een 4D echo tijdens je hele zwangerschap laten maken. Bij een 4D echo krijg je echt bewegende beelden van je baby te zien!  Ook hier worden HD live beelden gebruikt in gladde roze tinten.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.