Gender reveal ideeën

Blauw of roze?

Een gender reveal feest is een bijeenkomst van familie en vrienden waar het stel op een creatieve manier het geslacht van hun baby onthult. Van gasten die het feest bijwonen, wordt doorgaans niet verwacht dat ze een cadeau voor de toekomstige ouders of de baby meenemen. Het geslacht van een baby ontdekken is een heel spannend moment, zelfs voor familie en vrienden van de aanstaande ouders.

Creatieve gender reveal feestjes zijn steeds populairder geworden bij stellen die voor de geboorte het geslacht van hun baby willen weten. Sommige aanstaande ouders organiseren gender reveal feestjes om op een unieke manier het geslacht van hun baby te ontdekken, bijvoorbeeld door een gender reveal confetti kanon met ofwel roze of blauwe confetti te laten knallen! 

 

Gender reveal webshop

Als (pret) echopraktijk willen wij graag een zo volledig mogelijke ervaring aanbieden aan onze klanten. Meesparren over gender reveal ideeën is hier een voorbeeld van. Omdat we merkten dat zo enorm veel zwangere vrouwen hier behoefte aan hebben, zijn we hier over gaan nadenken. Een webshop met super gave en soms zelfs zelfgemaakte gender reveal producten is hier het directe gevolg van! Onze eigenaresse Agnes besteed veel tijd en liefde aan het maken van de gender reveal bruisballen. Deze zijn daarom one-of-a-kind en uniek. Nergens anders zul je dit gave gender reveal product vinden! 

Blogs vol inspiratie

Ook schrijven wij regelmatig blogs met tips voor je gender reveal party en met aankondigingen van nieuwe gender reveal artikelen in onze webshop. Zo hebben wij bijvoorbeeld recentelijk een pretecho& zo gender reveal ballon met confetti toegevoegd aan ons assortiment. 

Meer informatie