In Noord-Brabant zijn er maar liefst twee pretecho&zo vestigingen. Woon je in de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal, Zevenbergen of Steenbergen dan is onze pretecho&zo vestiging in Oudenbosch het dichts in de buurt. Als je in de omgeving van Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of België woont dan is onze pretecho&zo vestiging in Breda dichterbij.  Je kunt bij ons al vanaf 13 weken zwangerschap terecht om een geslachtsecho te laten maken.  Je eerste (medische) echo krijg je normaal gesproken pas bij 20 weken.  Als je aan familie en vrienden verteld jullie zwanger zijn dan kun je dus al vanaf 13 weken het geslacht vertellen.

 

Je bent van harte welkom bij Pretecho&zo in Noord-Brabant

In onze pretecho&zo vestigingen in Noord-Brabant (Breda & Oudenbosch) is de echografieapparatuur van de allerhoogste kwaliteit. De zwangerschapsecho’s worden alleen maar door medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten gedaan. Woon je in Noord-Brabant dan kun je bij ons altijd een afspraak maken voor een geslachtsbepaling echo. De sfeer in onze vestigingen is altijd ontspannen, gezellig en warm, zodat jullie je gelijk op je gemak voelen. Als je met onze verloskundigen naar de echo van jullie baby kijkt kun je alles met hun bespreken of vragen stellen.

 

Wil je het geslacht van jullie baby weten?

Vanaf 13 weken zwangerschap kun je bij pretecho&zo in Noord-Brabant terecht als je het geslacht van jullie baby wilt weten.  Dus als jullie nieuwsgierig zijn of je een zoon of een dochter krijgt is dit heel leuk om te horen. Wel is het soms zo dat we bij 13-14 weken niet altijd kunnen zien wat het geslacht van jullie baby is. Dit heeft met de ontwikkeling en/of ligging van je baby te maken.  Bij een geslachtsecho is met

          –13-14 weken heel vaak het geslacht van de baby te zien (98%)

          –14-15 weken bijna altijd het geslacht te zien

          –15-16 weken altijd het geslacht te zien

 

Een afspraak maken bij pretecho&zo in Noord-Brabant

Persoonlijke aandacht staat bij ons beide echografiebureau ’s in Noord-Brabant altijd centraal.  Al onze verloskundigen hebben een medische opleiding en jarenlange ervaring met het maken van (pret) echo’s. Bij pretecho&zo in Noord-Brabant ben je voor een geslachtsbepaling echo op het goede adres. Op elk gewenst moment tijdens je hele zwangerschap, dus niet alleen vanaf 13 weken. Wij maken zowel 2D-3D als 4D echo’s waar jullie samen, maar ook met dierbaren, in een ontspannen sfeer naar kunnen kijken. Misschien zien jullie dan al wel op wie jullie baby lijkt!

 

Voor een afspraak kun je ook terecht in onze vestigingen in Breda, Oudenbosch en Vlaardingen.