Als je in Zuid-Holland woont, dan kun je in bij onze Pretecho&zo vestiging in Dordrecht of eventueel Oudenbosch al vanaf 13 weken zwangerschap terecht om een geslachtsecho te laten maken. Normaal gesproken krijg je pas een (medische) echo bij 20 weken. Het is toch super leuk om je familie en vrienden te vertellen dat jullie zwanger zijn en dus dat je dus al vanaf 13 weken het geslacht kan vertellen.

 

Jullie zijn van harte welkom bij Pretecho&zo in Dordrecht (Zuid-Holland)

In onze Pretecho&zo vestiging in Dordrecht in Zuid-Holland hebben wij echografieapparatuur van de allerhoogste kwaliteit. De sfeer is bij ons gezellig, warm en altijd relaxt, zodat jullie je gelijk op je gemak voelen. Met onze verloskundigen kun je naar de echo kijken en alles vragen wat jullie willen weten. Wij hebben medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten die de zwangerschapsecho’s maken. Woon je in Zuid-Holland dan kun je bij ons altijd terecht voor het maken van een geslachtsbepaling echo. Deze maken wij al vanaf 13 weken zwangerschap!

 

Zijn jullie nieuwsgierig naar het geslacht van jullie baby?

Willen jullie vanaf 13 weken zwangerschap het geslacht van jullie baby weten dan kun je altijd terecht bij Pretecho&zo in Zuid-Holland. Wij hebben in Dordrecht een pretecho&zo vestiging. Hoe leuk is het als jullie nieuwsgierig zijn, om te weten of jullie een zoon of dochter krijgen. Heel soms is het bij 13-14 weken niet altijd te zien wat het geslacht van jullie baby is. Dat ligt aan de ligging/ontwikkeling van jullie baby. Bij een geslachtsecho is met

          –13-14 weken heel vaak het geslacht van de baby te zien (98%)

          –14-15 weken bijna altijd het geslacht te zien

          –15-16 weken altijd het geslacht te zien

 

Voor een afspraak kun je altijd terecht bij Pretecho&zo in Zuid-Holland. Wij hebben een pretecho praktijk in Dordrecht!

Al onze verloskundigen zijn medisch opgeleid en hebben jarenlange ervaring met het maken van (pret) echo’s. Bij Pretecho&zo in Zuid-Holland ben je voor een geslachtsbepaling echo dus zeer zeker op het goede adres. Niet alleen vanaf 13 weken, maar op elk gewenst moment tijdens de hele zwangerschap. Persoonlijke aandacht staat in ons echografiebureaus in Zuid-Holland dan ook centraal. Wij maken 2D-3D en 4D echo’s waar je in een ontspannen sfeer naar kunt kijken,  samen of met familie of vrienden.  Wie weet ziet een van jullie dan al wel op wie jullie kindje lijkt!

 

Voor een afspraak kun je ook terecht in onze vestigingen in Breda, Dordrecht en Oudenbosch. Daarnaast hebben wij ook nog een vestiging in Breda.