Als je ongeveer 13 weken zwanger bent is dat moment dat de meeste stellen ervoor kiezen om hun zwangerschap bekend te maken aan familie en vrienden.  Een geweldig spannend en leuk moment waarbij vaak de meest gestelde vraag is ‘weten jullie al van het wordt?’ De eerste (medische) echo krijg je standaard pas bij 20 weken zwangerschap, maar bij Pretecho&zo kun je al een geslachtsecho oftewel een pretecho laten maken vanaf 13 weken zwangerschap.

 

Je bent van harte welkom bij Pretecho&zo

Wij bieden prachtige zwangerschapsecho’s aan die door medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten worden uitgevoerd. De echografieapparatuur in al onze vestigingen is van de beste kwaliteit. Voor een geslachtsbepaling echo kun je bij dus altijd bij Pretecho&zo een afspraak maken. De sfeer is altijd ontspannen, gezellig en warm en met onze verloskundigen is alles bespreekbaar als je naar de echo van jullie baby kijkt.

 

Wil je het geslacht van je baby weten door middel van een geslachtsecho?

Vanaf 13 weken zwangerschap kun je bij Pretecho&zo terecht als je het geslacht van jullie baby wilt weten.  Als je  heel nieuwsgierig bent kun je dan al weten of jullie een zoon of een dochter krijgen. Wel is er een hele kleine kans dat we bij 13-14 weken niet direct het geslacht kunnen zien. Dit heeft met de ontwikkeling of ligging van je kindje te maken. Bij een geslachtsecho kun je vanaf

          –13-14 weken heel vaak het geslacht van de baby zien (98%)

          –14-15 weken bijna altijd het geslacht zien

          –15-16 weken altijd het geslacht zien

 

Een afspraak maken bij Pretecho&zo

Pretecho&zo is een echografiebureau waar persoonlijke aandacht centraal staat.  Onze verloskundigen zijn medisch geschoold en hebben jarenlange ervaring met het maken van (pret) echo’s. Je bent niet alleen vanaf 13 weken voor een geslachtsbepaling echo bij Pretecho&zo aan het juiste adres, want je kunt op elk gewenst moment tijdens je hele zwangerschap een pretecho laten maken. En misschien wil je ook wel zien op wie je kindje lijkt?  Wij maken 2D-3D en 4D echo’s waar jij met je partner en alle dierbaren in een ontspannen sfeer naar kunnen kijken.

 

Voor een afspraak kun je terecht in onze vestigingen in Oudenbosch, Breda en Dordrecht.