Je kunt er niet meer omheen als je zwanger bent: De Gender Reveal Party, in het Nederlands ook wel het Geslachtsonthulling Feestje genoemd. Het is helemaal in om iedereen tegelijkertijd te laten weten of er een jongen of meisje op komst is tijdens het geslachtsonthulling feest! Buiten dat wij een pretecho praktijk zijn, hebben wij ook een geslachtsonthulling webshop met daarin een mooi assortiment voor jullie feestje!

Op deze pagina geven we je enkele tips!

 

Versiering

Bij elk feest hoort natuurlijk de nodige versiering. Dit keer wordt het hele huis versierd in het roze en blauw. Slingers en ballonnen mogen niet ontbreken. Pak jij extra groot uit? Kies bijvoorbeeld voor statafels met roze en blauwe statafelhoezen, hang raambaby’s aan het raam en strooi de confetti in het rond.

 

Raden maar: jongen of meisje?

Bouw de spanning op! Voordat je het nieuws van de daken schreeuwt, kun je iedereen laten raden wat het geslacht van de baby wordt. Wordt het een jongen of toch een meisje? Dit kan op verschillende manieren. Zo is het bijvoorbeeld leuk om iedereen van te voren op een briefje te laten schrijven wat hij of zij denken dat het geslacht wordt. Leuk om na de Gender Reveal party te kijken wie er gelijk had. Ook is het leuk om mensen te laten raden welke naam jullie aan jullie baby gaan geven. Met een beetje creativiteit zijn de opties eindeloos!

 

De aankondiging!

En dan het belangrijkste moment van het geslachtsonthulling feest: hoe vertel je of het een jongen of meisje wordt? Dat kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld:

  1. Gender Reveal Ballon: Deze bijzondere en grote ballon is van buiten volledig zwart bedrukt met onze pretecho&zo huisstijl. Deze zwevende ballon wordt geleverd met voetje zodat deze blijft staan. De ballon is gevuld met blauwe of roze inhoud. Deze bestaat uit confetti. Op het moment dat de ballon wordt lek geprikt, wordt het geslacht wel op een hele bijzondere en knallende manier bekend gemaakt!
  2. Gender Reveal Bubbels: Maak je Gender Reveal compleet met deze fles alcoholvrije bubbels! Ontkurk de fles en schenk je mooiste glazen vol met dit betoverende drankje. Een heerlijk verfrissend naar bessen of naar framboos smakend drankje. Ook de toekomstige broertjes en/of zusjes zullen hiervan smullen!
  3. Tip: klein cadeautje: koop voor iedereen een klein cadeautje en pak dit leuk in met een persoonlijke berichtje.

 

Ga naar onze webshop om al onze gender reveal producten te zien!