Leuke gender reveal party ideeën

Heb je net een geslachtsbepaling echo gedaan en weet je of je een jongetje of een meisje krijgt? Dan wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten! Vanuit Amerika is de gender reveal party komen overwaaien en daar zijn we heel blij mee. Want hoe leuk is het om op een onverwachte of ludieke manier aan je familie en vrienden bekend te maken dat je een jongetje of een meisje krijgt? Er zijn heel veel leuke manieren om dit aan te kondigen.  

Het geslacht bekend maken met een gender reveal ballon

Wil jij graag een gender reveal party houden? Dan ben je natuurlijk op zoek naar leuke ideeën om het geslacht bekend te maken. Houd je een feestje in de tuin, dan is een gender reveal ballon wellicht een leuk idee. Het kan namelijk nog wat rommel achterlaten, want deze ballon prik je kapot! Van buiten is de ballon volledig zwart bedrukt met vraagtekens, zodat je nog niet kan zien wat er in zit. De ballon is gevuld met roze of blauwe confetti en kleinere ballonnetjes. Ook leuk wanneer je partner het nog niet weet of wanneer je het zelf ook pas op de gender reveal party wil weten. Dan is de verrassing extra groot wanneer je de ballon kapot prikt. Dat zal een extra feestelijk moment opleveren!

Een gender reveal bubbels

Nog een leuke manier om het geslacht van je kindje bekend te maken is middels gender reveal bubbels. Het leukste is om bijvoorbeeld een gender reveal party te geven zonder dat de gasten weten dat het dat is. Nodig bijvoorbeeld gewoon familie uit voor een gezellig avond en kom dan ineens aanzetten met gender reveal bubbels! 

Andere gender reveal party ideeën

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke ideeën om uit te voeren tijdens de gender reveal party. Vind je een beetje vies worden niet erg? Koop dan verfballetjes waaraan aan de buitenkant niet te zien is welke kleur erin zit. Ga samen met je partner klaar staan in witte kleding en laat de gasten maar gooien! Zodra de balletjes kapot knappen, is meteen duidelijk of jullie een jongen of meisje krijgen. Het is natuurlijk erg leuk als je dit moment vast laat leggen door een fotograaf, dat levert leuke en hilarische plaatjes op.

 

Ook kun je kiezen voor gelukskoekjes, dit geeft iets minder zooi. Deze koekjes moeten opengebroken worden en dan zitten er een papiertje in waarop staat “it’s a boy” of “it’s a girl”! Of maak het extra feestelijk en kies voor een doos met roze of blauwe ballonnen. Extra leuk wanneer er, gewoon op een gezellige avond samenzijn ineens wordt aangebeld en deze doos geleverd wordt. Dan is het verrassingseffect het grootst!