Pretecho Eindhoven

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! 

Ondanks dat pretecho&zo in West-Brabant gevestigd is, komen er aanstaande ouders vanuit heel Brabant om een pretecho te laten maken bij pretecho&zo. Vanuit Eindhoven is het bijvoorbeeld zo’n 80 km om naar Oudenbosch te komen, daar doe je dus minder dan een uur over. Onze vestiging in Breda is zelfs nog dichterbij, namelijk 45 minuutjes rijden!!

Een pretecho is iets wat je slechts 1 of misschien enkele keren in je leven laat doen, daarom is dit een hele speciale gebeurtenis, waarbij je graag de echopraktijk uitzoekt die het beste aansluit bij jullie wensen en verwachtingen.

De reden om voor pretecho&zo te kiezen, is omdat je bij ons terecht kunt voor verschillende soorten pretecho’s. Met onze nieuwe GE Voluson E8 hebben we een hoog aangeschreven academisch apparaat, waarmee we uw pretecho op een professionele manier maken.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Waar onze echopraktijk vooral bekend om staat, is om ons enthousiaste en professionele team. Je komt terecht in een ontspannen sfeer en gezellige praktijk. Wij luisteren naar jouw wensen en bekijken je kindje van allerlei kanten. Je krijgt tevens een mooie herinnering mee naar huis.

2D echo, 3D echo en 4D echo

Pretecho&zo biedt voor bezoekers uit heel Brabant en andere regio’s verschillende mogelijkheden op het gebied van pretecho’s waaronder een 2D echo, 3D echo en een 4D echo. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om een gipsafdruk van de buik te maken.

Recensies

Loading…