Woon je in Krabbendijke of omgeving en ben je zwanger dan ben je van harte welkom bij onze echopraktijk in Vlaardingen. Bij pretecho&zo in Vlaardingen kun je een pretecho laten maken wanneer het jou uitkomt. In een warme en relaxte omgeving kun je terecht voor het laten maken van diverse pretecho’s.

 

DAAROM KIES JE VOOR PRETECHO&ZO IN DE BUURT VAN ZEELAND

Een pretecho laten maken is een hele leuke en bijzondere ervaring en natuurlijk wil je dat dit op een professionele manier gebeurt. Bij pretecho&zo ben je verzekerd dat jouw baby altijd goed in beeld komt want de echo wordt gemaakt door ervaren echoscopisten en verloskundigen en. De ongedwongen sfeer in onze praktijk is warm en voelt zeker niet als een ziekenhuisomgeving aan. Wij hebben persoonlijke hoog in het vaandel staan, zowel voor jou als je baby maar ook voor eventuele familie. Tijdens het moment dat je naar het beeld van je kindje kijkt ben je vrij om al je vragen aan onze verloskundige te stellen.  Je hoeft dus niet lang te rijden als je Krabbendijke  woont om een pretecho te laten maken in onze vestiging in Vlaardingen.  Hiernaast hebben wij ook praktijken in Breda, Oudenbosch en Vlaardingen.

 

VERSCHILLENDE SOORTEN ECHO’S MOGELIJK

Hoe leuk is het om als je net zwanger bent je al kunt zien hoe jouw baby eruit ziet? Bij ons kun je terecht voor een vroege echo, vanaf 6 weken!  Om deze reden praten wij over een pretecho want het is geen medische echo zoals in het ziekenhuis. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten echo’s. Er zijn verschillende soorten echo pakketten, zodat je in alle stadia van je zwangerschap je baby goed kunt bekijken. In onze vestiging in Vlaardingen kun je ook terecht voor 3D en 4D echo’s. Je kunt dan je baby van alle kanten bekijken en ook zien bewegen. Dit is voor veel toekomstige mama’s het fijne gevoel van een eerste kennismaking met hun baby’tje.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PRETECHO IN ONZE PRAKTIJK IN VLAARDINGEN

Bij pretecho&zo kun je ook altijd terecht voor het laten maken van een geslachtsbepalings echo. Dus als je graag meer wilt weten over het laten maken van een pretecho neem dan contact met ons op voor het stellen van je vragen en/of om een afspraak te maken!