Onze pretecho&zo vestiging in Vlaardingen is vanuit Kruiningen met de auto gemakkelijk te bereiken.  Misschien denk je, wat is nu precies een pretecho?  Wij maken met een kwalitatief hoogstaand apparaat prachtige en scherpe 3D en 4D beelden van je baby. Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk en op een persoonlijke manier. Dit doen we ook in onze praktijken in Breda, Oudenbosch en Vlaardingen.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

 

GESLACHTSBEPALENDE ECHO VANAF 13 WEKEN

Een van de redenen dat veel mensen naar pretecho&zo toekomen is omdat het bij ons mogelijk is om vanaf 13 weken het geslacht van jullie kindje te bepalen. Zo ben je dus 7 weken eerder van jullie nieuwsgierigheid verlost en hoef je dus niet tot 20 weken te wachten om te weten of het een meisje of jongetje is. En kunnen jullie meteen aan de slag met het kopen van meisjes of jongetjes spulletjes.

 

3D EN 4D ECHO IN VLAARDINGEN VANUIT KRUININGEN

Bij een 3D en 4D echo heb je een hele andere beleving dan bij een 2D echo. Julie zien je kindje in roze kleuren zodat je gelijk kunt  bespreken of het baby’tje jouw mondje of neusje heeft of die van je partner. Bij de 3D functie zie je stilstaande beelden met diepte!  Met de 4D functie gaan we nog een stapje verder. Op de 4D pretecho zie je realistische live beelden zodat je precies ziet wat jullie kindje in mama’s buik allemaal doet!

 

PRETECHO&ZO

Een pretecho laat je niet iedere week maken, daarom is het belangrijk om de juiste praktijk uit te zoeken. Bij pretecho&zo ben je altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en service. In een ontspannen omgeving kunnen jullie als aanstaande ouders in alle rust naar de baby kijken. De echobeelden zijn scherp en je krijgt ook mooie beelden mee naar huis.  Je mag bij ons ook altijd met je familie langskomen. Onze medische expertise is van hoge kwaliteit, wat het zeker de moeite waard maakt om bij ons een pretecho te laten maken.

 

Maak vandaag nog een afspraak!