PRETECHO LATEN MAKEN NABIJ SEROOSKERKE

Woon je in Serooskerke of in de buurt in Oostkapelle en ben je zwanger dan ben je van harte welkom bij onze echopraktijk in Vlaardingen. Het is maar een kort ritje naar de andere kant van het eiland. Bij pretecho&zo in Vlaardingen laat je een pretecho maken wanneer het uitkomt. In een warme en prettige omgeving kun je terecht voor het laten maken van verschillende pretecho’s.

 

DAAROM KIES JE VOOR PRETECHO&ZO IN DE BUURT VAN SEROOSKERKE EN OOSTKAPELLE

Een pretecho laten maken is een hele leuke ervaring, maar je wilt natuurlijk wel dat dit op een professionele manier gebeurt. Bij pretecho&zo ben je verzekerd dat jouw baby goed in beeld komt want de echo wordt gemaakt door ervaren verloskundigen en echoscopisten. De sfeer in onze praktijk is warm en ongedwongen en voelt zeker niet aan als een ziekenhuisomgeving. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor jou als je baby maar ook voor eventuele gasten. Je bent vrij om al je vragen aan onze verloskundige te stellen tijdens het moment dat je naar het beeld van je kindje kijkt. Je hoeft dus niet lang te rijden als je in Serooskerke of Oostkapelle woont om een pretecho te laten maken. Hiernaast hebben wij ook praktijken in Breda, Oudenbosch en Vlaardingen.

 

VERSCHILLENDE SOORTEN ECHO’S MOGELIJK

Bij ons kun je al terecht voor een vroege echo, vanaf 6 weken!  Hoe leuk is het als je net zwanger bent en je al kunt zien hoe jouw baby eruitziet? Daarom noemen wij het ook een pretecho want het is geen medische echo zoals in het ziekenhuis. Daarom kun je bij ons terecht voor verschillende soorten echo’s. Wij bieden verschillende soorten echo pakketten aan, zodat je in alle stadia van je zwangerschap je baby goed kunt bekijken. In onze echopraktijk in Vlaardingen kun je ook terecht voor een 3D en 4D echo. Je kunt dan je baby van alle kanten bekijken en ook zien bewegen. Dit is voor veel toekomstige moeders het gevoel van een eerste kennismaking met hun kindje.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PRETECHO IN ONZE PRAKTIJK IN VLAARDINGEN

Bij pretecho&zo kun je ook terecht voor het laten maken van een geslachtsbepalings echo. Als je graag meer wilt weten over het laten maken van een pretecho en wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op voor het stellen van je vragen of om een afspraak te maken!