Pretecho laten maken in Zeeland

Ben je zwanger, woon je in Zeeland en wil je graag een pretecho laten maken? Dat kan bij pretecho&zo! We hebben verschillende praktijken, namelijk in Oudenbosch, Breda en Vlaardingen en in Dordrecht. Kom je dus uit Middelburg, Goes, Vlissingen, Biezelinge of een andere plaats in Zeeland en ben je op zoek naar een goede echopraktijk in de buurt waar je een pretecho kunt laten maken? Kom dan naar pretecho&zo in Oudenbosch. Dit is voor jou het meest dichtbij! 

 

Waarom pretecho&zo?

Vanuit Vlissingen, Middelburg of Goes ben je zo in onze echopraktijk in Oudenbosch. Je komt bij ons binnen in een gezellige en warme omgeving. Onze praktijk is vrolijk en er heerst een ongedwongen sfeer, zodat je nooit in een ziekenhuisomgeving terechtkomt. We nemen alle tijd voor jou, je partner en je kindje en doen er alles aan om jouw baby zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Als je wil mag je zelfs familieleden meenemen. Dat is natuurlijk al heel fijn, maar daarbij komt nog dat de pretecho altijd gemaakt wordt door gespecialiseerde verloskundigen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende pretecho’s.

 

3D echo en meer in de buurt van Goes, Middelburg, Vlissingen en Het Oudeland

Bij pretecho&zo kun je dus terecht voor het laten maken van een pretecho. Een pretecho zijn eigenlijk alle echo’s die niet medisch zijn en niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. Zo kun je bij ons terecht voor het laten maken van de volgende echo’s:

  • Een vroege echo vanaf 6 weken, om alvast te kijken hoe het met de foetus gaat
  • Een geslachtsbepaling echo vanaf 13 weken, om erachter te komen of je een jongetje of meisje gaat krijgen
  • Een 2D echo
  • Een uitgebreide 3D en 4D HD echo om echt kennis te kunnen maken met je kindje

Je kunt bij ons daarnaast ook kiezen uit verschillende echo pakketten, zodat je een compleet beeld kan krijgen van je zwangerschap en de groei van je kindje!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Enthousiast geworden over het laten maken van een pretecho in onze echopraktijk in de buurt van Goes, De Poel, Middelburg en Vlissingen? Neem dan contact met ons op! Je kunt direct een afspraak maken om een pretecho te laten maken of natuurlijk eerst de mogelijkheden bespreken. Ook als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.