Pretecho & zo in Oudenbosch: de vestiging waar het allemaal is begonnen! Er waren eens twee verloskundigen van verloskundigen praktijk Artemis die iets misten bij medische echo’s. Het kijken naar je kindje zou ook een feestje moeten zijn, in plaats van alleen maar medische noodzaak. Loes van Bergen-Doomen en Agnes Schrevelius gingen samen het avontuur aan en richtte pretecho&zo op. In hun eigen verloskundigen praktijk Artemis. (Update: inmiddels is de pretecho&zo vestiging in Oudenbosch gevestigd bij Artemis in vrouwenzorgcentrum MaVieve)

 

Welkom bij pretecho & zo in Oudenbosch!

pretecho&zo Oudenbosch

Pretecho & zo bleek een groot succes in Oudenbosch. Niet veel later volgde onze vestiging in Breda en daarna nog een vestiging in Vlaardingen. Vandaag willen we jullie een rondleiding geven van onze vestiging in Oudenbosch!

 

Pretecho laten maken bij je eigen verloskundigen praktijk

Pretecho & zo Oudenbosch bevindt zich in vrouwenzorgcentrum MaVieve, bij verloskundige praktijk Artemis. Dit is het volledige adres:

Kade 26

4731 KS Oudenbosch

pretecho&zo in vrouwenzorgcentrum maVieve

pretecho&zo in vrouwenzorgcentrum maVieve

 

De kleinsten onder ons kunnen nog even lekker spelen in de wachtkamer. Voordat zij mee komen kijken naar hun broertje of zusje.

 

De pretecho kamer

pretecho&zo in vrouwenzorgcentrum maVieve

pretecho&zo in vrouwenzorgcentrum maVieve

En this is where the magic happens! Onze ruime pretecho kamer 🙂 .

Alleen maar medisch geschoolde verloskundigen

34 WEKEN 3D / 4D PRETECHO

Wij bieden bij pretecho & zo het allerbeste van het beste in realistisch beeld dat er op dit moment is. Wij werken met de nieuwste echo-apparaten voor een super realistisch roze beeld. De beste echo van je kindje kun je dus door ons laten maken! Als verloskundigen zijn wij allemaal hoog medisch geschoold voor het beoefenen en uitvoeren van ons beroep als echoscopisten.

Onze gender reveal artikelen

Gender reveal ballon

Meteen na je geslachtsbepaling pretecho kun je als je dat wilt een van onze leuke gender reveal artikelen meenemen. Of meerdere natuurlijk 😉 ! Alle gender reveal artikelen zijn zo verpakt dat je het geslacht van buiten niet kunt zien (als niet pretecho & zo medewerkster dan 🙂 ). Dus als jij zelf het geslacht (nog) niet wil weten is dit geen enkel probleem.

Dit was de rondleiding van onze praktijk in Oudenbosch. De vestigingen in Breda en Vlaardingen volgen snel 🙂 . Tot ziens bij pretecho & zo!

 

Contact gegevens

pretecho&zo Oudenbosch

Kade 26

4731 KS Oudenbosch

pretecho&zo Breda

Evert Spoorwaterstraat 45
4827 LL Breda
Bij verloskundige praktijk “ons Verloskundig huis”, binnenkomst bij huisnummer 41 .

pretecho&zo Vlaardingen

Hoflaan 43 I,
3134 AC Vlaardingen

Gevestigd op de 2e etage van gezondheidscentrum Emmahof, bij verloskundige praktijk “de Luiermand”

 

Telefoon nummer: 0165-729 529

E-mail adres: info@pretechoenzo.nl