Gender reveal party’s zijn zo ontzettend leuk! Sommige mensen zeggen zelfs dat een gender reveal bijna dezelfde opwinding met zich meebrengt als de geboorte van het kind. De onthulling van het geslacht van de baby kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld via een van onze volgende gender reveal artikelen:

  1. Confetti kanon (klik hier om te bestellen)
  2. Ballon (klik hier om te bestellen)
  3. Ballonnen verrassingstros (klik hier om te bestellen)
  4. Pop (klik hier om te bestellen)

Een gender reveal feestje is qua opbouw vaak vrij gelijk: een pastelkleurig decor, blauwe of roze ballonnen, een mooie taart, een stel dat niet kan stoppen met glimlachen en een heleboel enthousiaste familie en vrienden. Maar sommige ouders pakken het wat gekker aan…..

 

Duurste gender reveal party ooit

Duurste gender reveal party ooit

De in Dubai gevestigde influencers Anas en Asala Marwah hebben onlangs hun gender reveal party gehouden en het goede nieuws werd geprojecteerd op Burj Khalifa, ‘s werelds hoogste toren van 829,8 m met maar liefst 163 verdiepingen. Dit hele gebouw was helemaal bedekt met blauw met de tekst “It’s a boy”. De onthulling was een goed georkestreerde lichtshow terwijl de Burj Khalifa fonkelde in een verscheidenheid aan roze en blauwe lichten in de aanloop naar het grote moment. In de grote finale zag je een roze en blauwe lijn die helemaal naar de top van de torenspits van het gebouw kronkelde en uiteindelijk blauw werd om te onthullen dat het een babyjongen is! Naar verluid zou deze gender reveal party $ 130,000 gekost hebben.

 

Iets te overdreven voor jullie 😉 ? Misschien kun je inspiratie op doen voor jouw gender reveal versiering en party uit een van de onderstaande vlogs van Nederlandse influencers:

 

Josh Veldhuizen

 

Manon Tilstra

 

Elise Boers

 

Julia Louis

 

Diesna Lomans

 

Rodanya Kelsey

 

Kelly Caresse

 

Wat zijn dit toch altijd heerlijke vlogs om naar te kijken. Zoveel spanning, zoveel liefde <3 . Wij houden ervan! Ben jij geïnspireerd geraakt voor jouw gender reveal party en versiering?