pretecho&zo in vrouwenzorgcentrum maVieve

In het vrouwenzorgcentrum maVieve in Oudenbosch is een van de vestigingen van Pretecho&Zo gevestigd. Deze bijzondere locatie is goed bereikbaar, ligt kort bij de A17 en A58 en heeft gratis parkeergelegenheid.

Het zorgcentrum maVieve is sinds de zomer van 2022 geopend en richt zich volledig op aanstaande en jonge gezinnen.  De naam maVieve is bedacht door Loes van Bergen, verloskundige bij Artemis en mede-eigenaar van Pretecho&Zo.  Zij wilde een zorgcentrum beginnen en haar man wilde iets gaan ondernemen in vastgoed. In hun zoektocht naar een geschikte ruimte bestond het idee om verbinding met andere zorgaanbieders te zoeken. Vanuit de verloskundige praktijk was er al de verbinding met het consultatiebureau, maar dit kon nog veel meer uitgebreid worden. Toen de Rabobank in Oudenbosch leeg kwam te staan, heeft de Gemeente de mogelijkheid gegeven om hier een zorgcentrum te laten vestigen. Zo werd een droom werkelijkheid.

pretecho&zo in vrouwenzorgcentrum maVieve

Het begon met een klein aantal zorgverleners, maar er sluiten er steeds meer aan. Zo ontstaat er in het zorgcentrum een breed scala aan diensten voor jonge gezinnen. De vrouwelijk naam maVieve staat voor zelfbeschikking en je eigen leven. De naam heeft een feestelijk tintje, want rondom een geboorte is wat te vieren. Ma staat uiteraard voor moeder, maar in de naam zit ook fit zijn en blijven opgesloten. Omdat ziekenhuizen steeds meer gaan centraliseren, missen mensen de hulp om de hoek. Bij maVieve wordt een luisterend oor geboden in een laagdrempelige omgeving. In het zorgcentrum is een sfeervolle wachtruimte voor alle aanwezige disciplines, die gezellig en kindvriendelijk is ingericht.  Er is ook een zaaltje voor groepsbijeenkomsten beschikbaar.

pretecho&zo in vrouwenzorgcentrum maVieve

Het streven van maVieve is om (aanstaande) ouders en kinderen positieve gezondheid te bieden, waarin het gezin in haar kracht wordt gezet en ondersteuning krijgt als het nodig is. Dit kan zijn op lichamelijk of psychisch gebied maar ook als je gewoon zin hebt in een fijn momentje.

pretecho&zo in vrouwenzorgcentrum maVieve

De ongedwongen sfeer in het zorgcentrum sluit helemaal aan bij de werkwijze van Pretecho&Zo. In het zorgcentrum maVieve kun je in een gezellig en warme omgeving al in een vroeg stadium een zwangerschapsecho laten maken bij Pretecho&Zo. Onze pretecho’s worden alleen maar uitgevoerd door medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten. Je bent je gehele zwangerschap welkom bij ons voor het maken van 2D-3D en 4D echo’s.

 

Pretecho&Zo heeft ook praktijken in Breda en Dordrecht.