Woon je in de omgeving van Breda en omstreken zoals Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of België (want dit ligt net over de grens bij Breda) dan kun je bij Pretecho&zo in Breda al vanaf 13 weken zwangerschap terecht om een geslachtsecho te laten maken.  Wij noemen dit een pretecho, want normaliter krijg je de eerste (medische) echo pas bij 20 weken zwangerschap.  Hoe leuk is het dat jullie al weten  ‘wat het wordt’ als je aan dierbaren in een vroeg stadium verteld dat jullie zwanger zijn.

 

Je bent van harte welkom bij Pretecho&zo in Breda

Bij Pretecho&zo in Breda worden zwangerschapsecho’s enkel door medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten uitgevoerd. De echografieapparatuur is dan ook van topkwaliteit.  Woon je in de omgeving van Breda en omstreken dan kun je bij ons altijd een afspraak maken om een geslachtsbepaling echo te laten maken.  Bij ons in Breda is de sfeer altijd gezellig, ontspannen en warm. Aan onze verloskundigen kun je alles vragen tijdens het kijken naar de echo’s van jullie baby.

 

Wil je het geslacht van de baby weten?

Vanaf 13 weken zwangerschap kun je al bij Pretecho&zo in Breda terecht als je het geslacht van jullie kindje wilt weten.  Dit is heel fijn als je nieuwsgierig bent of je een zoon of een dochter krijgt. Heel soms is er een hele kleine kans dat we bij 13-14 weken niet direct kunnen zien of jullie baby een jongen of meisje is. Dit heeft met de ligging en/of ontwikkeling van je kindje te maken.  Bij een geslachtsecho kun je vanaf

          –13-14 weken heel vaak het geslacht van de baby zien (98%)

          –14-15 weken bijna altijd het geslacht zien

          –15-16 weken altijd het geslacht zien

 

 Een afspraak maken bij Pretecho&zo in Breda

Bij ons echografiebureau in Breda staat persoonlijke aandacht centraal.  Al onze verloskundigen hebben een medische opleiding en maken (pret) echo’s vanuit een jarenlange ervaring. Voor een geslachtsbepaling echo ben je bij Pretecho&zo in Breda aan het juiste adres. Niet alleen vanaf 13 weken maar op elk gewenst moment tijdens je hele zwangerschap. Wij maken 2D-3D en 4D echo’s waar jij met je partner, maar ook met familie of vrienden, in een ontspannen sfeer naar kunt kijken. En wie weet kun je al wel zien op wie jullie baby lijkt!

 

Voor een afspraak kun je ook terecht in onze vestigingen in Breda, Oudenbosch en Dordrecht.