Als je in de omgeving van Oudenbosch woont zoals Steenbergen, Zevenbergen, Roosendaal of Bergen op Zoom, dan is onze Pretecho&zo vestiging in Oudenbosch binnen een half uur bereikbaar.  Je kunt bij ons al vanaf 13 weken zwangerschap terecht om een geslachtsecho te laten maken.  Je eerste (medische) echo krijg je normaal gesproken pas bij 20 weken.  Als je aan familie en vrienden verteld jullie zwanger zijn dan kun je, als je wilt, dus al vanaf 13 weken het geslacht onthullen.

 

Je bent van harte welkom bij Pretecho&zo in Oudenbosch

In onze Pretecho&zo vestiging in Oudenbosch is de echografieapparatuur van de allerhoogste kwaliteit. De zwangerschapsecho’s worden enkel door medisch gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten uitgevoerd. Woon je in de omgeving van Oudenbosch dan kun je bij ons altijd een afspraak maken voor geslachtsbepaling echo. De sfeer is bij ons altijd ontspannen, gezellig en warm, zodat jullie je gelijk op je gemak voelen. Als je met onze verloskundigen naar de echo van jullie baby kijkt kun je alles met hun bespreken.

 

Ben je nieuwsgierig naar het geslacht van jullie baby?

Vanaf 13 weken zwangerschap kun je bij Pretecho&zo in Oudenbosch terecht als je het geslacht van je baby wilt weten.  Dus als jullie nieuwsgierig zijn of je een zoon of een dochter krijgt is dit heel leuk om te weten. Wel is het soms zo dat we bij 13-14 weken niet direct kunnen zien wat het geslacht van jullie baby is. Dit heeft met de ontwikkeling en/of ligging van je baby te maken.  Bij een geslachtsecho is met

          –13-14 weken heel vaak het geslacht van de baby te zien (98%)

          –14-15 weken bijna altijd het geslacht te zien

          –15-16 weken altijd het geslacht te zien

 

Een afspraak maken bij Pretecho&zo in Oudenbosch

Persoonlijke aandacht staat bij ons echografiebureau in Oudenbosch centraal.  Al onze verloskundigen hebben een medische opleiding en hebben jarenlange ervaring met het maken van (pret) echo’s. Bij Pretecho&zo in Oudenbosch ben je voor een geslachtsbepaling echo op het goede adres. Op elk gewenst moment tijdens je hele zwangerschap, dus niet alleen vanaf 13 weken. Wij maken 2D-3D en 4D echo’s waar jullie samen, maar ook met dierbaren, in een ontspannen sfeer naar kunnen kijken. Misschien zien jullie dan al wel op wie jullie kindje lijkt!

 

Voor een afspraak kun je ook terecht in onze vestigingen in Breda, Vlaardingen en Oudenbosch.