Echo baby Breda

Woon je in Breda en wil je een echo van je baby laten maken? Dat kan bij pretecho&zo. Wij zijn gevestigd in Breda aan de Evert Spoorwaterstraat 45. Bij ons kom je niet terecht in een ziekenhuissfeer, maar in een gezellige en warme praktijk. Een ongedwongen sfeer en persoonlijkheid vinden wij erg belangrijk. Dat is ook een van de redenen waarom veel mensen uit de omgeving van Breda naar ons komen om een pretecho te laten maken.

Vroegtijdige echo van je baby laten maken in Breda

Ben je net zwanger en een beetje ongerust of het hartje van je baby nog wel klopt? Bij pretecho&zo kun je vanaf zes weken een vroegtijdige echo laten maken. Middels een 2D echo laten we zwart-wit beelden zien zonder diepte. Deze echo is vanaf zes weken mogelijk, dan kunnen we namelijk het hartje zien kloppen. Mocht je ongerust zijn, kom dan met alle liefde naar onze praktijk en wij kijken samen met jou naar het kindje.

Neem voor meer informatie contact met ons op

 

Echo van je baby of geslachtsbepaling

Je krijgt natuurlijk twee medische echo’s die vanuit de zorgverzekeraar worden vergoed. Het is echter begrijpelijk dat jij niet genoeg kunt krijgen van je kindje en dat je graag wat meerdere echo’s wil laten maken. Een pretecho is dan de uitkomst. Wij zijn allen medisch geschoold en weten dus precies waar we naar moeten kijken bij een echo van je baby. Wil je het geslacht weten? Dan kun je natuurlijk wachten tot de 20-weken echo. Indien jij je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen, kun je bij pretecho&zo terecht. Wij kunnen vanaf 13 weken het geslacht al bepalen met onze geslachtsbepaling echo.

Een pretecho in 3D

Wil jij een echo van je baby laten maken in Breda? Kom dan naar pretecho&zo om een 3D echo te laten maken. Je ziet je kindje niet in zwart-wit beelden, maar in realistische roze gladde tinten. Het kindje wordt veel echter en scherper in beeld gebracht. Je kunt gedurende je hele zwangerschap een 3D pretecho laten maken, maar de meest ideale periode is tussen de 24 en 30 weken.

Laat een 4D echo maken

Om een extra dimensie aan de 3D echo te geven, schakelen we de 4D modus in. Hiermee zie jij je kindje in real-life. Op het beeld verschijnen bewegende HD-beelden met diepte. Ook in deze modus zie jij je kindje in echte kleuren. Net als de 3D echo kun je deze pretecho op elk moment van je zwangerschap laten maken. Toch is het in van week 24 tot en met week 30 het meest gunstig.

Waarom een echo van je baby laten maken bij pretecho&zo in Breda?

Je vraagt je natuurlijk af waarom je naar Breda moet komen voor het maken van een echo van je baby. Bij pretecho&zo geniet je van een aantal voordelen die je niet overal hebt.

– Vanaf 13+0 weken kunnen wij het geslacht bepalen en dat is al 7 weken eerder dan bij de verloskundige.

– Je laat een pretecho maken in een gezellige en ongedwongen sfeer.

– Geen ziekenhuisomgeving.

– Een pretecho laten maken door ervaren verloskundigen.

– Wij bieden een luisterend oor en geven een medische blik.

– Bij pretecho&zo nemen wij de tijd voor jou en bekijken we je kindje aandachtig.

Wil je een pretecho laten maken? Laat je nummer achter en wij bellen je z.s.m. terug en we bekijken wat voor jullie een fijn moment is.