Het geslacht van je kindje bekend maken

Als je zwanger bent en door geslachtsbepaling (gender reveal) inmiddels weet wat het geslacht van je kindje is, wil je dat misschien wel op een leuke manier aan bijvoorbeeld je vrienden, ouders en andere familieleden vertellen. Of misschien wil je zelf ook meegenieten van de verrassing! Maar hoe kun je op een leuke manier het geslacht van je kindje bekendmaken?

Originele manieren om het geslacht van je baby te vertellen!

Dat kun je bijvoorbeeld doen door een verrassingsballon te bestellen. Deze ballon is aan de buitenkant zwart of een andere neutrale kleur, en moet kapot geprikt worden. Zodra je dat doet, komt er blauwe of roze confetti uit! Het is zelfs mogelijk om het voor jezelf ook een verrassing te laten zijn. Je kunt ook een verrassingstaart laten maken. De buitenkant is mooi neutraal versierd maar de taart is aan de binnenkant blauw of roze.. Een leuke en lekkere manier om het geslacht van je baby te vertellen!

Gender reveal ballon

Ballon

Wist je dat wij ook de super leuke “Gender Reveal” ballonnen leveren? De ballon is op te halen bij onze ballondecorateur in het brabantse Sprundel! We geven je graag vrijblijvende informatie.

Bekijk ballon

Gender reveal taart

Taart

Houden jullie het samen lekker geheim of delen jullie de komst van een zoontje of dochtertje met familie en vrienden? Natuurlijk willen jullie dit op een originele manier doen die lang in de herinnering blijft.

Bekijk taart

Gender reveal poppen

Nieuw: Pop

Deze schattige, luxe pop ruikt heerlijk naar vanille en als je het luiertje uit doet, zie je of jullie een jongetje of een meisje verwachten! Super leuk voor een grote broer of zus, of natuurlijk gewoon om jezelf cadeau te doen! Verkrijgbaar in onze praktijken voor €27,50.

Bekijk pop

Gender reveal Confetti kanon

Confetti kanon

Vol spanning tellen jullie met zijn allen af tot jullie hem laten afgaan. 3, 2, 1… Pop! De blauwe of roze confetti vliegt in het rond en laat het geslacht van jullie baby zien. De confettikanonnen zijn verkrijgbaar in onze praktijken voor €10 per stuk.

Bekijk confetti kanon

Gender reveal chocolaatjes

Chocolaatjes

Na de geslachtsbepaling direct naar de (aanstaande) opa’s en oma’s, vrienden en/of familieleden voor een bakje koffie of thee met deze chocolaatjes, verpakt in een luxe doosje! Enorm leuk om jezelf te verrassen of om cadeau te geven! De chocolaatjes zijn verkrijgbaar in onze praktijken voor €7,50 per doosje (15 chocolaatjes).

Bekijk chocolaatjes

Gender reveal fotolijstje

Fotolijstje

Deze luxe houten fotolijstjes zijn speciaal gemaakt om je mooiste echofoto in te bewaren. Onder de echofoto is ruimte voor een leuke tekst. Er zijn 5 teksten inbegrepen. Je wordt oma! Je wordt opa! Ik ben zwanger! Je wordt tante! Je wordt oom! Naast de vijf standaard teksten is er ook een blanco tekstvak meegeleverd. Hierin kun je zelf een eigen tekst schrijven of printen. Dit echofotolijstje is zowel op te hangen als neer te zetten en is te koop in onze praktijk voor €10 per stuk.

Bekijk fotolijstje