Sinds kort hebben wij een pretecho&zo vestiging geopend in het mooie Dordrecht! Je kunt ons vinden in Lucina verloskundigenpraktijk op het volgende adres:

H.R. Holst-erf 134
3315 TD Dordrecht

 

Vroege geslachtsbepaling vanaf 13 weken in Dordrecht

Veel aanstaande ouders zijn nieuwsgierig naar het geslacht van hun baby. Wordt het een jongen of een meisje? Vanaf ongeveer 13 weken is het geslacht voldoende ontwikkeld om zichtbaar te zijn. Daarom bieden wij een echo met geslachtsbepaling aan vanaf 13 weken. Klik hier voor onze tarieven. Als we het geslacht bij 13 weken nog niet kunnen zien omdat de baby bijvoorbeeld met gekruiste benen ligt of de navelstreng ervoor ligt, mag je kosteloos terugkomen voor een tweede poging. Het is belangrijk om te beseffen dat het hier om een geslachtsindicatie gaat. Soms is het geslacht heel duidelijk zichtbaar, terwijl het andere keren langer kan duren voordat het goed zichtbaar is.

 

Gender reveal webshop

Wist je al dat wij ook een webshop met gender reveal producten hebben? Al deze producten zijn ook in onze pretecho praktijk in Dordrecht te kopen. Zo kun je dus direct het gender reveal product na jouw gender reveal echo meenemen! Hieronder zie je een greep uit ons gender reveal assortiment: